Parlez – vous francais? Sprechen sie deutsch? Do you speak English?


Dacă vrei să poţi spune mai mult de atât, înseamnă că ai ajuns unde trebuie. Mai multe despre noi »

copii
CURSURI ŞI PROGRAME PENTRU COPII
Centrul nostru oferă şi copiilor posibilitatea de a studia limba engleză, germană, română, maghiară, franceză, italiană şi spaniolă într-un cadru cu totul diferit de cel extraşcolar.

Avem programe interactive atât pentru copii cât şi pentru elevi în care aceştia vor putea învăţa şi practica o limbă străină într-un cadru prietenos şi sigur, pentru a explora şi a cunoaste atât aspectele limbii cât şi ale culturii acesteia.

Cursurile pentru copii si elevi se organizează în module de 25 de ore cu o durată de 10 sau 15 săptămâni cu 1 şedinţă de 2, 5 ore pe săptămână sau în 2 şedinţe de câte 1,5 ore în funcţie de disponibilitatea participanţilor.

Grupele se formează cu minim 4 participanti la acelaşi nivel şi maxim 8 la intervale de 15 săptămâni, iar în perioada vacanţelor cursul se suspendă.

Înscrierile se vor face la sediul centrului BLSH prin completarea unui formular de înscriere şi achitarea taxei de participare. În cazul în care nu se întruneşte numărul necesar de elevi cursurile nu se vor forma, iar taxa de participare se va restitui.

Oferim copiilor o evaluare preliminară a nivelului de limbă, manuale de studiu în original, multă dedicaţie din partea profesorilor noştrii şi certificat de participare eliberat la sfârşitul cursului.