Parlez – vous francais? Sprechen sie deutsch? Do you speak English?


Dacă vrei să poţi spune mai mult de atât, înseamnă că ai ajuns unde trebuie. Mai multe despre noi »

copii
CURSURI ŞI PROGRAME PENTRU COPII
Avem programe interactive atât pentru copii cât şi pentru elevi în care aceştia vor putea învăţa şi practica o limbă străină într-un cadru prietenos şi sigur, pentru a explora şi a cunoaște atât aspectele limbii cât şi ale culturii acesteia.

1. Cursuri de engleză pentru copii ( pregătire pentru examene)
Pentru elevii care se pregătesc să susţină in viitor un examen de competenta lingvistica am pregătit două module de cursuri pentru categorii de elevi cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani şi adolescenți de 13 până la 15 ani.

În cadrul cursurilor aceștia vor aborda subiecte specifice examenelor de competenţă lingvistică precum Cambridge, TOEFL, IELTS sau LCCI si ECL ca de exemplu petrecerea timpului liber, scoală, sport, globalizare, generații, diverse evenimente, etc pentru a-şi putea comunica şi, mai ales, a putea susţine cel mai bine punctul de vedere în cadrul unei sesiuni de examinare orală. Copiii vor fi antrenați în diverse jocuri sau activităţi comunicative pentru a –şi dezvolta concomitent cele 4 abilitați lingvistice (de vorbire, scriere, citire si ascultare) şi pentru a putea asimila mai ușor cunoștințele specifice de vocabular dar şi a structurilor elementare de gramatica.

Durata cursului: 30 ore / 3 săptămâni/ ședințe de câte 2 ore în fiecare zi

Perioada desfăşurării: 3 iulie - 21 iulie (înscrieri până la data de 27 iunie) sau 24 iulie – 10 august (înscrieri până la data de 18 iulie)

Cost*: 495 lei / 30 ore / 3 săptămâni

*Cursul se desfăşoară cu minim 6 copii.

2. Cursuri de engleza conversaționala pentru copii (7 - 9 ani)
Pe perioada vacantei de vara, oferim copiilor un mediu relaxant in care sunt încurajați sa învețe limba engleza prin jocuri, cântece şi activităţi interactive menite sa stimuleze învăţarea şi practicarea unui vocabular de bază în limba engleză. Timp de cate 3 săptămâni copiii vor fi antrenați prin jocuri interactive, role-play, povesti si activități didactice pentru a –şi forma abilitățile de a înțelege şi de a putea participa la o conversație în limba engleză.

Durata cursului: 18 ore / 3 săptămâni / de 4 ori pe săptămână (ședințe de cate 1,5 h)

Perioada desfăşurării: 3 iulie - 21 iulie (înscrieri până la data de 27 iunie) sau 24 iulie – 10 august (înscrieri până la data de 18 iulie)

Cost*: 295 lei / 18 ore / 3 săptămâni

*Cursul se desfăşoară cu minim 8 copii.

Înscrierile se vor face la sediul centrului BLSH prin completarea unui formular de înscriere şi achitarea taxei de participare. În cazul în care nu se întruneşte numărul necesar de elevi cursurile nu se vor forma, iar taxa de participare se va restitui. Oferim copiilor o evaluare preliminară a nivelului de limbă, materiale de studiu, multă dedicaţie din partea profesorilor noștri şi certificat de participare eliberat la sfârşitul cursului.