Opinii

Germană, A1.1 (începător 1)

” Este un curs foarte practic , având în vedere că nu ştiam când am venit aici nici un cuvânt în germană, dar acum am învăţat multe şi mai ales profesorul este de nota 10! „

Germană, A1.1 (începător 1)

” Este un curs foarte practic , având în vedere că nu ştiam când am venit aici nici un cuvânt în germană, dar acum am învăţat multe şi mai ales profesorul este de nota 10! „

Germana, A1.3 (începător 3)

E un mod foarte eficient de a învăţa o limbă străină. Nu cred în cursurile „învaţă limba X  în y ore fără profesor”

Business English, pre-intermediate

„Cursurile sunt foarte interactive, antrenând cursanţii în diverse discuţii. Personal, am învăţat în aceste cursuri mai mult decât la oricare alte cursuri. „

Cursant – Engleză

Recomand aceste cursuri pentru că orele sunt foarte bune şi constructive şi deşi nivelul de cunoştinţe acumulate este mare, nu este deloc obositor.

Cursant – Germană A1.2

Aş recomanda aceste cursuri pentru ca este interactiv, se pot acumula cunoştinţe în cantitate destul de mare în timp relativ scurt. Ca bază de comparaţie am doar orele de la şcoală şi aici a fost mult mai eficient, nici nu am simţit ca sunt la „oră de curs”.

Participant to German – A.2.1 group

I would recommend this course to everyone, firstly because Henriett is an extraordinary teacher, kind and organised who makes this learning process of German  (which is not an easy language)  a real pleasure.

Cursant – Germana, A1.2 (începător)

Aş recomanda tuturor acest curs, în primul rând pentru ca Henriett este o profesoară extraordinar de bună, răbdătoare şi organizată care face din învăţarea limbii germane (care nu este uşoară) o plăcere.

 

 

Cursant, Germana A1.2 (începător)

“Consider ca sunteţi un centru serios si recomand ca pe viitor sa fiţi tot aşa. Am recomandat si voi recomanda si pe viitor cursurile dvs.”

Cursant, Engleză B2.1 (Post-Intermediar)

„Recomand aceste cursuri tuturor, inclusiv prietenilor si familiei. Poţi invata o limba străină, poţi sa-ti perfecţionezi cunoştinţele. Este un mod de a te simţi bine, a te relaxa si de a cunoaşte oameni noi. Mulţumesc !”

Cursant, Engleză, B1+2 (Intermediar)

„Aş recomanda cursurile şi le recomand tuturor celor care doresc să înveţe sau să-şi îmbunătăţească o limbă străină. Pe lângă faptul că primeşti informatiile necesare, aici cunoşti şi îti faci prieteni noi, creându-se un mediu familial”

Cursant, Engleză, B1.3 (Pre-Intermediar)

„Cursurile sunt interactive, deloc plictisitoare. Înveţi fără să resimţi efort. Cursuri cu adevărat plăcute (motiv pentru care voi urma şi următorul modul sau următoarele)”

Cursant, Germană A2.3 (elementar)

„Aş recomanda şi altor persoane să urmeze cursurile dvs. deoarece se lucrează în grupuri restrânse astfel încât se acordă atenţie totală fiecăruia, în plus materialele folosite pentru cursuri sunt excepţionale şi nu în ultimul rând profesorii ştiu să-ţi explice foarte bine şi să te ajute să înţelegi într-un mod cât mai uşor.”

Cursant, Engleză, B2.1 (Post-Intermediar)

„Aş recomanda cursurile altor persoane deoarece calitatea cursului şi modalitatea de predare mi-au depăşit aşteptările!”

Cursant, Engleză A2.2 (elementar)

„As recomanda cursurile deoarece sunt practice si o sunt o buna modalitate pentru dezvoltarea aptitudinii de comunicare.”