Germana grupa 4-7 pers

Pe perioada verii (17 iulie – 11 august) cursurile organizate au un format special de tip intensiv, adresându-se  celor care au la dispoziţie timp foarte scurt pentru însuşirea sau aprofundarea unei limbi străine. * Cursurile intensive de vară se organizează în module de câte 30 de ore pe o perioadă scurtă de 4 săptămâni, iar orele de curs se desfăşoară în 3 seri, Luni , Miercuri şi Vineri sau Marţi, Joi şi Vineri. 

* Din luna Septembrie vom reveni cu formatul cursurilor extensive de 6 săptămâni.

Numărul final de participanţi pentru fiecare grupe va putea fi confirmat în ziua de vineri înainte de începerea cursului. La fiecare modul (serie de cursuri) se formează grupe la mai multe nivele.
Pentru mai multe informaţii puteti contacta direct sediul BLSH Oradea la 0730.574.976

Pentru mai multe detalii vă rugăm consultaţi Regulamentul Cursurilor.

La centrul Bridge LSH abordăm orice limbă străină ca un mijloc de comunicare, iar predarea se face întotdeauna în limba ţintă. Limba străină învăţată este prezentată în contextul unor situaţii reale cu ajutorul şi îndrumarea oferită de profesorii noştrii pasionaţi.Cu metoda comunicativă veţi învăţa în primul rând cu ajutorul activităţilor de ascultare şi vorbire consolidate de exerciţii de scriere şi citire, iar gramatica se însuşeşte prin activităţile de comunicare. Această metodă implică multă interactivitate prin jocurile lingvistice şi alte activităţi menite să ajute la înţelegerea culturii şi mentalităţii limbii studiate.
Profesorii nostri folosesc tehnici de predare speciale care se adaptează fiecărui stil de învăţare şi menţin o balanţă între fluenţa şi acurateţea fiecărei nevoi în parte.