Cursuri Firme

Indiferent de nevoile de învăţare ale angajaţilor firmelor şi companiilor, centrul nostru poate oferi o gamă completă de servicii lingvistice pornind de la simple testări de competenţă lingvistică până la programe de cursuri individuale sau grupe complexe de participanţi grupaţi pe nivele de cunoştinţe şi nevoi speciale.
Cursurile ‘In-House Language Training’ nu sunt simple cursuri de învăţare a limbilor străine, ci sunt programe care pregătesc personalul companiilor nu numai să-şi însuşească limba dar şi să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare în limba ţintă în mediul profesional în care aceştia activează.

Având o experienţă îndelungată în ceea ce priveşte furnizarea de servicii lingvistice de calitate firmelor şi companiilor Centrul de Limbi Străine Bridge Language Study House a colaborat atât cu firme mici şi mijlocii cât şi cu mari corporaţii pentru a oferi soluţii de programe lingvistice de calitate într-un mod cât mai eficient şi rapid.

Modul eficient de organizare a cursurilor de limbi străine pentru companii împreună cu metodele de training aplicate şi expertiza lingvistică pe care o deţinem ne ajută să creem soluţii integrate de învăţare cu programe eficiente şi flexibile care să întâmpine nevoile specifice fiecărei firme.
Vă stăm la dispoziţie cu ofertele noastre pentru Cluj Napoca , Oradea & Satu Mare  şi Bucureşti şi puteţi oricând să ne contactaţi pentru a stabili o întâlnire în care vă putem detalia cursurile „IN HOUSE Language Training” oferite de centrul nostru.