4203bachelor's_diploma

În cadrul Bridge Language Study House aveţi posibilitatea să daţi diferite  examene  internaţionale  pentru  a obţine certificate de limbă acreditate.  Toate examenele pe care le oferim sunt recunoscute internaţional, pot fi folosite la înscrierea la examenul de  Bacalaureat, Licenţă, programe masterat  dar şi în străinătate pentru diverse aplicări la universităţi sau vize. Suntem centru de examinare pentru mai multe tipuri de examene internaţională, de aceea este important să aflaţi care este cel mai potrivit examen pentru nevoile dumneavoastră.

La sediul centrului oferim şi servicii de consiliere pentru a vă ajuta să vă decideţi care examen se potriveşte cel mai bine, nivelul la care să daţi acest examen şi cum să luaţi cea mai bună decizie.

Pearson JETSET  sunt examene de certificare a limbii engleze generale  şi sunt în regim “on-demand” , adică putem organiza o examinare la o dată specifică cerută  cu condiţia ca înscrierea să se facă înainte cu 4 săptămâni înainte de data respectivă. Înscrierile se fac la sediul BLSH, rezultatele sunt publicate online la 4 săptămâni de la data examinării, iar certificatele ajung în posesia dumneavoastră la alte 2 săptămâni de la publicarea rezultatelor.

LCCI EFB (English for Business)  sunt examene de certificare a limbii engleze de afaceri  şi au date prestabilite  de organizare a examenului, iar  înscrierea se face cu 4 săptămâni înainte de data respectivă. Înscrierile se fac la sediul BLSH, rezultatele sunt publicate online la 4 săptămâni de la data examinării, iar certificatele ajung în posesia dumneavoastră la alte 2 săptămâni de la publicarea rezultatelor.

Examenele ECL: sunt examene de certificare a limbii generale  pentru engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, română şi maghiară şi se organizează la date specifice pe tot parcursul anului. Înscrierile se fac la sediul BLSH, rezultatele sunt publicate online la 4 săptămâni de la data examinării, iar certificatele ajung în posesia dumneavoastră la alte 2 săptămâni de la publicarea rezultatelor.

Examenele City & Guilds sunt teste de limba engleză generală, iar avantajul lor este ca pot fi organizate la 2 săptămâni de la cerere fiind în regim “on-demand”, adică putem organiza o examinare la o dată specifică cerută.  Înscrierile se fac la sediul BLSH, rezultatele sunt publicate online la 4 săptămâni de la data examinării, iar certificatele ajung în posesia dumneavoastră la alte 2 săptămâni de la publicarea rezultatelor.

Examenele TOEFL iBT sunt examene ce testează limba engleză academică sub forma de test pe calculator şi se organizează la date specifice pe tot parcursul anului. Înscrierile se fac la online cu 2 săptămâni înainte de data examenului la www.ets.org/toefl, rezultatele sunt publicate tot online la 2 săptămâni de la data examinării, iar certificatele ajung în posesia dumneavoastră la alte 2 săptămâni de la publicarea rezultatelor.