Angol és német nyelvtanfolyamok gyerekeknek (6 – 11 éves)

Az ANGOL és NÉMET gyerek nyelvtanfolyamaink délutáni, iskolán kívüli nyelvfejlesztési lehetőséget ajánlanak az idegen nyelvek iránt érdeklődő gyerekek számára egy barátságos és otthonos környezetben. Nyelvi programjaink gyakorlatias és játékos módszerekkel közelítik meg az angol és a német nyelv oktatását, nagy hangsúlyt fektetve a célnyelven történő kommunikáció fejlesztésére. Kreatív és interaktív oktatási megközelítésünk által, a gyerekek észrevétlenül, játszva tanulhatják meg és gyakorolhatják az angol és német nyelv alapjait. A tanfolyamaink egy jól felépített és megszerkesztett tanterv alapján működnek, amely a gyerekek érdeklődési körére és nyelvi szükségeire alapoz. A tanfolyamainkon a korlátozott létszám elősegíti a hatékony és gyors nyelvi fejlődést. 

A nyelvtanfolyamainkon a gyerekek:

  • fejlesztik nyelvi kommunikációs készségeiket és önbizalomra tesznek szert
  • megtanulják megfogalmazni és kifejezni egy megadott témáról való véleményüket
  • megtanulják spontánul és közvetlenül használni a célnyelvet
  • magabiztosabbak lesznek és nagyobb önbizalomra tesznek szert nyelvi ismereteiket illetően
  • fejlesztik a csapatban való hatékony együttműködési készségüket
  • hasznos technikákat sajátítanak el az idegen nyelvek tanórákon kívüli gyakorlására és frissítésére

Hogyan szervezzük a gyerek nyelvtanfolyamokat?

Az angol és német nyelvtanfolyamokat két folytatólagos féléves modul formájában szervezzük meg az iskolai tanév ideje alatt. Egy modul 15 hétig tart, 45 tanórát tartalmaz, heti kétszer 1,5 órás ülések formájában szervezve. A nyelvtanfolyamok programja az iskolai tantervet követi, betartva az iskolai szüneteket és hivatalos ünnepnapokat.

Egy oktatási csoportban legkevesebb 6, legtöbb 8 gyerek vehet részt.

Figyelem: angol és német nyelvtanfolyamaink hosszútávú oktatási programok, így megfelelő elkötelezettség és aktív részvétel szükséges ahhoz, hogy a gyerekek minél jobb és rendszerezett eredményeket érjenek el nyelvfejlesztésük terén. A tanterv alapját a Közös Európai Szintrendszer képezi, valamint angol nyelvből a gyerekek számára Cambridge Young Learners nyelvvizsgázási lehetőséget is ajánlunk székhelyünkön.

Az angol és német nyelvtanfolyamok ára:

A tanórák ára 35 ron / óra / résztvevő (53 ron egy 1,5 órás ülés / résztvevő)

Regisztrációs díj: 150 ron (az összeg a tanfolyam kezdetekor fizetendő, az első havi oktatási bérlettel együtt)

A tandíj tartalmazza a tankönyvet és a szükséges didaktikai és szemléltető eszközöket.

A fizetés módja:

A tandíj havonta fizetendő, az adott hónapban megszervezett tanórákra. A aktuális havi tandíj befizetési határideje minden hónap 5.-e. A rövid, vakációs hónapok esetében, a befizetés két hónapra előre történik. Orvosi igazolással bizonyított betegség esetében a hiányzásokat a következő havi befizetéskor levonjuk. Amennyiben a hiányzás más okból történik, a tandíjat nem áll módunkban levonni a következő hónapban. 

Regisztrációs díj: egyszeri befizetés, amely a tanfolyam kezdetekor, az első havi bérlettel együtt fizetendő. A fenti díjat beszámoljuk az utolsó havi tandíjba amely feltétele a tanfolyamon való folytonos, hosszabb megszakítások nélküli résztvétel. Abban az esetben, ha a résztvevők a tanfolyam időtartama alatt megszakítják tanulmányaikat, elveszítik a regisztrációs díjat.

Mikor kezdődnek a nyelvtanfolyamok? 2021 február 15.-én

Iratkozási határidő : 2021  február 15

Jelentkezni szeretne? Keressen fel minket ITT!

    Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.