Angol és német nyelvtanfolyamok gyerekeknek

Az ANGOL és NÉMET gyerek nyelvtanfolyamaink délutáni, iskolán kívüli nyelvfejlesztési lehetőséget ajánlanak az idegen nyelvek iránt érdeklődő gyerekek számára egy barátságos és otthonos környezetben. Nyelvi programjaink gyakorlatias és játékos módszerekkel közelítik meg az angol és a német nyelv oktatását, nagy hangsúlyt fektetve a célnyelven történő kommunikáció fejlesztésére. Kreatív és interaktív oktatási megközelítésünk által, a gyerekek észrevétlenül, játszva tanulhatják meg és gyakorolhatják az angol és német nyelv alapjait. A tanfolyamaink egy jól felépített és megszerkesztett tanterv alapján működnek, amely a gyerekek érdeklődési körére és nyelvi szükségeire alapoz. A tanfolyamainkon a korlátozott létszám elősegíti a hatékony és gyors nyelvi fejlődést.

A nyelvtanfolyamainkon a gyerekek:

  • fejlesztik nyelvi kommunikációs készségeiket és önbizalomra tesznek szert
  • megtanulják megfogalmazni és kifejezni egy megadott témáról való véleményüket
  • megtanulják spontánul és közvetlenül használni a célnyelvet
  • magabiztosabbak lesznek és nagyobb önbizalomra tesznek szert nyelvi ismereteiket illetően
  • fejlesztik a csapatban való hatékony együttműködési készségüket
  • hasznos technikákat sajátítanak el az idegen nyelvek tanórákon kívüli gyakorlására és frissítésére

Hogyan szervezzük a gyerek nyelvtanfolyamokat?

Az angol és német nyelvtanfolyamok programja egy egész iskolai évre kiterjedő nyelvi foglalkozás, amelyet heti 2 x 1,5 órás ülésekben szervezünk. A gyerekeknek évközben is lehetőségük van csatlakozni a programhoz. A tanfolyamokat az iskolai év kalendáriuma alapján szervezzük, így minden iskolai vakációt és hivatalos ünnepnapot figyelembe veszünk. Az angol és német nyelvtanfolyamok 6-11 éves iskolás gyerekek számára szólnak, akikkel különböző korosztályokban és szinteken dolgozunk. Egy korcsoport keretén belüli minimális létszám 6, a maximális pedig 10.

Figyelem: angol és német nyelvtanfolyamaink hosszútávú oktatási programok, így megfelelő elkötelezettség és aktív részvétel szükséges ahhoz, hogy a gyerekek minél jobb és rendszerezett eredményeket érjenek el nyelvfejlesztésük terén. A tanterv alapját a Közös Európai Szintrendszer képezi, valamint angol nyelvből a gyerekek számára Cambridge Young Learners nyelvvizsgázási lehetőséget is ajánlunk székhelyünkön.

Az angol és német nyelvtanfolyamok ára:

A tanórák ára: 65 ron / 1,5 órás ülés / résztvevő


A tandíj tartalmazza a tankönyvet és a szükséges didaktikai és szemléltető eszközöket.

A fizetés módja:

A tandíj havonta fizetendő, az adott hónapban megszervezett tanórákra. A aktuális havi tandíj befizetési határideje minden hónap 5.-e. A rövid, vakációs hónapok esetében, a befizetés két hónapra előre történik. Orvosi igazolással bizonyított betegség esetében a hiányzásokat a következő havi befizetéskor levonjuk. Amennyiben a hiányzás más okból történik, a tandíjat nem áll módunkban levonni a következő hónapban. 

Mikor kezdődnek a nyelvtanfolyamok? 2022 március 28.-én

Iratkozási határidő : 2022 március 25

Jelentkezni szeretne? Keressen fel minket ITT!

    Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.