BRIDGE JUNIOR – Angol Klub

<< VISSZA

Mit tartalmaz a program?

A Tavaszi Vakációs Angol Klub fő célja az, hogy a résztvevő gyerekek kreatív, játékos és szórakoztató módon fejleszthessék angol nyelvi tudásukat. A gyerekek nap mint nap a célnyelven fognak kommunikálni, ezáltal fejlesztve a könnyed, természetes és folyékony beszédkészségüket. A gyerekeknek lehetősége nyílik az előzetes ismereteik felfrissitésére és begyakorlására, valamint új fogalmak elsajátítására. A klub keretén belül tervezett foglalkozások által a gyerekek önbizalomra tesznek szert az angol nyelvi társalgás terén. A program olyan tevékenyégeket is tartalmaz, amelyek a gyerekek kreativitását és fantáziáját serkentik, a nyelvi játékok segítségével pedig a gyerekek fejlesztik a csoportba való harmonikus beilleszkedési készségüket.

A Tavaszi Vakációs Angol Klub kizárólagosan kommunikációra és elő beszédhasználatra épül, amely arra készteti a gyerekeket, hogy gyakorlatba ültessék angol nyelvi ismereteiket, valamint érdekes versenyekre és játékokra, amelyek arra bátorítják a gyerekeket, hogy a foglalkozások ideje alatt csak angol nyelven társalogjanak. A program keretén belül tervezett tevékenységek egy-egy napi témát követnek.

A Tavaszi Vakációs Angol Klub felépítése:
09.00-09.30 – a gyerekek fogadása, bemelegítő játékok, énekek, a napi téma bevezetése
09.30-11.00 – a nyelvi ismeretek gyakorlása és fejlesztése, nyelv-gyakorló tevékenységek és játékok
11.00-11.30 – a tízórai és gyümölcs közös elfogyasztása
11.30-13.00 – kommunikációs gyakorlatok, a napi témához kapcsolódó arts&crafts kézműves tevékenységek, énekek, csoport játékok