Nyári román nyelvi klub gyerekeknek

<<VISSZA

 

Mit tartalmaz a program?

A Nyári Román Klub segít a gyerekeknek pozitív élményekkel asszociálni a román nyelvtanulást, lehetőséget biztosítva a előzetes ismereteik felfrissítésére és begyakorlására, valamint új fogalmak elsajátítására.  A gyerekek nap mint nap a célnyelven fognak kommunikálni, ezáltal fejlesztve a könnyed és folyékony beszédet és a kiejtés helyességét. A nyelvi játékok segítségével a gyerekek önbizalomra tesznek szert a román nyelven történő társalgás terén, valamint fejleszthetik a csoportba való harmonikus beilleszkedési készségüket. A program keretén belül tervezett arts&crafts típusú kézműves tevékenységek segítenek a gyerekek kifejezési, összpontosítási és kézügyességi készségeik fejlesztésében.

A Nyári Román Klub időtartama alatt a gyerekek napi 4 órát fognak elmerülni egy-egy fő napi témába, amelyek segítenek az új nyelvi fogalmakat és szókincset kontextusban, a saját kis világukhoz kapcsolva elsajátítani. A napi témák nem ismétlődnek, így a gyerekeknek lehetősége nyílik több hetes foglalkozásra jelentkezni.

A Nyári Román Klub felépítése::

9.00-9.30 – a gyerekek fogadása, bemelegítő játékok, énekek, a napi téma bevezetése

9.30-11.00 – a nyelvi ismeretek gyakorlása és fejlesztése, nyelv-gyakorló tevékenységek és játékok

11.00-11.30 – a tízórai és gyümölcs közös elfogyasztása (az intézmény kertjében, amennyiben az   időjárás engedi)

11.30-13.00 – kommunikációs gyakorlatok, a napi témához kapcsolódó arts&crafts kézműves   tevékenységek, énekek, csoport játékok

Mennyibe kerül a BRIDGE JUNIOR nyári román nyelvi klub

– 450 RON (1 hét, 20 óra)6-12 gyerek egy csoport keretén belül 

Árengedmény testvérek számára: 10% (abban az esetben ha a testvérek egyidőben vesznek részt a programon)

Árengedmény minden második klubra való iratkozás esetében: 10% (minden teljes áron fizetett klub után a második klubot kedvezményesen ajánljuk; az árengedmény előfeltétele az, hogy a kiválasztott program teljesíti a minimális jelentkezői létszámot; ellenkező esetben a klub nem kerül megszervezésre)

Megjegyzés: az árengedmények nem halmozhatóak!

Időpont: 2021 augusztus 9-13 (Iratkozási határidő – 2021 augusztus 4)

<< A Nyári Gyerek Klubok teljes listáját itt tekinthetik meg.

Iratkozáshoz kérjük töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot