BRIDGE ONLINE

Home

BRIDGE ONLINE

CURSURI ONLINE DE LIMBI STRĂINE

Îţi poţi îmbunătăți cunoștințele lingvistice chiar din confortul tău de acasă cu soluția forma cursurilor Bridge Online.

Prin portfoliul de cursuri Bridge Online oferim o gamă largă de cursuri de limbi străine pentru toate categoriile de vârstă.

Suportul cursurilor este platforma Moodle Bridge Online, prin care cursantii au acces la toate materialele cursurilor, iar predarea în sine se va realiza cu ajutorul programului video Zoom (despre care puteți afla mai multe detalii accesând link-ul https://zoom.us/). Prin contactul video profesorul vă poate ajuta în rezolvarea exercițiilor și poate să vă corecteze greșelile. Comunicarea directă între profesor și cursanți se face virtual prin şedinţele de interacţiune online, predarea fiind realizată în forma unei transmisii video live între profesor și participanți

Este foarte important pentru noi să ai comfortul maxim când înveți o limbă străină, astfel am dezvoltat diferite pachete de învățare pentru tine. Aceste pachete te ajută să îți alegi formatul și intervalul potrivit de învățare:

Cursuri virtuale în grup

Cursuri virtuale individuale

Cursuri virtuale în grupe pentru adolescenți