adminblsh

09 septembrie 2021

Nici un comentariu

Home BlogMagyarul

Bridge Teenagers – Angol nyelvtanfolyamok

Bridge Teenagers – Angol nyelvtanfolyamok

A Bridge Teenagers angol nyelvtanfolyamok fő célja az, hogy segítséget nyújtsanak általános és középiskolás tanulóknak az angol nyelvi felzárkózásban és angol nyelvi alapjaik rendszerezésében. A tanfolyamok által a tanulók nagyobb önbizalomra tesznek szert az angol nyelvhasználat terén és bátrabban tudnak majd angol nyelven társalogni, amely nagy előnyt jelent majd számukra jövőbeni továbbtanulási lehetőségeiket és munkahelyi elhelyezkedésüket illetően.

A tanfolyamokat egy rendszerezett és jól felépített tanmenet alapján szervezzük, amelyet a tanulóink igényei és érdeklődési köre szerint alkalmazunk és személyre szabunk. Az oktatás interaktív, kommunikatív és projekt-alapú tanulási módszereket követ, amelyekkel a nyelvi ismeretek aktív és gyakorlati felhasználására fektetjük a hangsúlyt, nagy teret biztosítva a pár- és csoport-munkának, nyelvi játékoknak, szerep-játékoknak és egyéb kinesztetikus nyelvgyakorló tevékenységnek. A tanfolyamokat kisebb létszámú csoportokban szervezzük, amely elősegíti a gyorsabb ritmusban történő nyelvi fejlődést.

Online Cambridge nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamokat is szervezünk. 

Cambridge Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok

FIGYELEM! A Bridge Teenagers angol nyelvtanfolyamok tanmenetét úgy szerkesztettük meg, hogy elősegítsék a tanulók Cambridge A2 Key, B1 Preliminary, B2 First szintű nyelvvizsgára való felkészülését, amennyiben nyelvvizsgázni is szeretnének. A tanfolyamok a vizsgatechnikák elsajátítására is nagy hangsúlyt fektetnek, valamint hasznos tanácsokkal és információval látják el a tanulókat a nyelvi szintjüknek megfelelő Cambridge nyelvvizsgákat illetően.

A Cambridge nyelvvizsga diplomák a Román Tanügyminisztérium által akkreditáltak és hivatalosan kiválthatják az angol érettségi vizsgát. Ehhez a tanulóknak min. B2 szintű nyelvvizsga diplomát kell megszerezniük.

Milyen készségeket fejlesztenek a Bridge Teenagers nyelvtanfolyamok?

 • bátrabb és gátlások nélküli angol nyelvi kommunikáció 
 • szabadabb és választékosabb véleménykifejtés angol nyelven
 • kulturális nyitottság
 • spontán módon történő szocializálás angol nyelven
 • önbizalom fejlesztés és az angol nyelvi készségek gyakorlati alkalmazása
 • egy csapat keretén belüli együttműködés
 • vizsgatechnikák és a vizsga előtti izgalom hatékony levezetése
 • különböző technikák az angol nyelvi ismeretek tanórákon kívüli szabad gyakorlására
 • az elektronikus applikációk és készülékek angol nyelvi fejlesztést célzó felhasználása

Hogyan szervezzük a Bridge Teenager angol nyelvtanfolyamokat?

A program egy egész iskolai évre kiterjedő nyelvi foglalkozás, amelyet heti egyszeri 2 órás ülésekben szervezünk. A tanfolyamokat az iskolai év kalendáriuma alapján szervezzük, így minden iskolai vakációt és hivatalos ünnepnapot figyelembe veszünk. A Bridge Teenager tanfolyamok 11-18 éves középiskolás gyerekek számára szólnak, akikkel különböző korosztályokban és nyelvi szinteken dolgozunk. Egy korcsoport keretén belüli minimális létszám 6, a maximális pedig 10.

Figyelem: a Bridge Teenager nyelvtanfolyamok hosszútávú oktatási programok, így megfelelő elkötelezettség és aktív részvétel szükséges ahhoz, hogy a gyerekek minél jobb és rendszerezett eredményeket érjenek el nyelvi fejlődésük terén. A tanterv alapját a Közös Európai Szintrendszer, valamint a Cambridge nyelvvizsgák rendszere képezi. 

Bridge Teenager nyelvtanfolyamok ára:
A tanfolyam ára: 80 ron / 2 órás foglalkozás / résztvevő

 • A tandíj minden szükséges tananyagot, munkalapot és nyelvvizsga szimulálást tartalmaz.
 • Árengedmény testvérek számára: 10%

A fizetés módja:
A tandíj havi bérlet formájában fizetendő, minden hónap elején (minden hónap 5.-ig), az illető hónapban szervezett óraszámra. Rövid hónapok esetén előre 2 havi bérlet fizetés történik. A tandíjat csakis orvosi igazolással bizonyított, betegség okozta hiányzás esetén térítjük vissza. Amennyiben a hiányzás más okból történik, a tandíjat nem áll módunkban visszatéríteni.

Lasă un răspuns

Prin completarea acestui formular ești de acord să publicăm comentariu tău. Adresa ta de email nu va fi publicată. Citește mai multe în politică de confidențialitate.

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *