Club de limba engleză

<< INAPOI

Clubul de Primăvară de Limba Engleză este organizat pentru categoriile de vârstă 6 – 8 ani, 9 – 10 ani şi 11 – 12 ani şi pune accent pe îmbunătățirea cunoștințelor de limba engleză ale copiilor într-un mod creativ, relaxat și distractiv. Copiii vor comunica zilnic în limba engleză ceea ce îi va ajuta să devină mai naturali în conversație și să își exerseze fluența în vorbire.

În cadrul clubului copiii își vor consolida elementele de limbă deja cunoscute și vor învăța noi noțiuni de vocabular și deprinderi, ceea ce va contribui la creșterea încrederii în sine în ceea ce privește folosirea limbii engleze. Programul va include multe activități pentru stimularea creativității și a fanteziei iar cu ajutorul jocurilor didactice copiii își vor dezvolta și abilitățile de integrare armonioasă în grup. Clubul se va axa exclusiv pe conversație, discuții ghidate care să-i ajute pe copii să-și automatizeze noțiunile învățate, precum și concursuri care să îi încurajeze să folosească exclusiv limba engleză. Activitățile clubului de primăvară vor urma o temă zilnică. 


Programul clubului de primăvară de limba engleză va fi următorul:

9.00-9.30 – întâmpinarea copiilor, jocuri de încălzire, cântece, introducerea temei zilnice

9.30-11.00 – consolidarea și dezvoltarea cunoștințelor de limbă, activități și jocuri de limbă        

11.00-11.30 – activitate comună pentru servirea gustării 11.30-13.00 – exerciții de comunicare, activități arts&crafts pe baza temei zilnice, cântece, jocuri de grup

Preţ:  380 RON / copil (5 zile, 20 ore, gustare inclusă)

Modalitatea de plată:

Taxa de curs se plăteşte conform listei de preț publicate mai sus, și până la termenul limită de înscriere confirmat. Taxa de curs se restituie doar în caz de boală (dovedită prin adeverinţă medicală). Neprezenţa la şedinţele de curs din alte motive nu scuteşte părinţii de la plata cursului.