Club de limba engleză

<< INAPOI

Clubul de vacanţă în limba engleză este organizat pentru categoriile de vârstă 6 – 7 ani, 8 – 9 ani şi 10 – 12 ani şi pune accent pe îmbunătățirea cunoștințelor de limba engleză ale copiilor într-un mod creativ, relaxat și distractiv. Copiii vor comunica zilnic în limba engleză ceea ce îi va ajuta să devină mai naturali în conversație și să își exerseze fluența în vorbire.

În cadrul clubului copiii își vor consolida elementele de limbă deja cunoscute și vor învăța noi noțiuni de vocabular și deprinderi, ceea ce va contribui la creșterea încrederii în sine în ceea ce privește folosirea limbii engleze. Programul va include multe activități pentru stimularea creativității și a fanteziei iar cu ajutorul jocurilor didactice copiii își vor dezvolta și abilitățile de integrare armonioasă în grup. Clubul se va axa exclusiv pe conversație, discuții ghidate care să-i ajute pe copii să-și automatizeze noțiunile învățate, precum și concursuri care să îi încurajeze să folosească exclusiv limba engleză. Activitățile clubului de vară vor urma câte o temă zilnică. Aceste teme nu se vor repeta de la o săptămână la alta, astfel oferind copiilor posibilitatea de a urma mai multe săptămâni consecutive în cadrul clubului de limba engleză BRIDGE JUNIOR.

Programul clubului de limba engleză este după cum urmează: 9.00-9.30 – întâmpinarea copiilor la sediul Bridge LSH, jocuri de încălzire, cântece, introducerea temei zilnice 9.30-11.00 – consolidarea și dezvoltarea cunoștințelor de limbă, activități și jocuri de limbă         11.00-11.30 – servirea gustării aduse de acasă (în grădina instituției, dacă vremea permite) 11.30-13.00 – exerciții de comunicare, activități arts&crafts pe baza temei zilnice, cântece, jocuri şi concursuri de limbă

Preţ:  450 RON / copil (5 zile, 20 ore, gustare inclusă)

Modalitatea de plată:

Taxa de curs se plăteşte conform listei de preț publicate mai sus, și până la termenul limită de înscriere confirmat. Taxa de curs se restituie doar în caz de boală (dovedită prin adeverinţă medicală). Neprezenţa la şedinţele de curs din alte motive nu scuteşte părinţii de la plata cursului.

Următoarea perioadă de desfășurare: 23-27 august (data limită de înscriere – 19 august) << Verifică lista completă a Cluburilor de vară pentru copii

Pentru înscriere vă rugăm completaţi formularul de mai jos: