Club de robotică în limba englezăClubul de robotică în limba engleză va fi un club antrenant şi creativ pentru copii de vârste cuprinse între 9-12 ani unde, timp de o săptămână, aceştia se vor familiariza şi vor ajunge să îndrăgească conceptul de robotică. Mai exact, copiii implicaţi vor trebui să-şi dezvolte creativitatea şi imaginaţia pentru a construi roboţi şi îşi vor antrena abilităţile cognitive pentru a crea instrucţiuni logice în designul, construirea şi programarea acestor roboţi cu ajutorul kit-urilor de robotică LEGO Mindstorm Robotics Invention System.

Copiii vor discuta obiectivele de învăţare şi strategiile adoptate pentru fiecare “misiune” în parte şi vor lucra atât individual cât şi în echipă pentru procesul de design şi de construire a roboţilor dar şi de testare a acestora. Vor folosi un “jurnal” în care vor nota evoluţia proiectului, raportări de misiuni, notiţe şi soluţiile problemelor întâmpinate. Fiind un club de activităţi în limba engleză, copiii vor avea ocazia să interacţioneze, să studieze şi să discute în limba engleză dezvoltându-şi şi abilităţile de comunicare şi colaborare în echipă, explorând o varietate de sisteme tehnologice şi de inginerie ceea ce-i va pregăti pentru viitoare cariere în domeniul ştiinţei, matematicii sau ingineriei.

Atenţie! Clubul de robotică este un club de activităţi în limba engleză, iar copiii ce doresc să participe la acest program trebuie să aibă un nivel minim conversaţional de limba engleză.

Programul clubului de robotică este următorul:

9.00-9.30 – întâmpinarea copiilor, pregătirea kiturilor şi stabilirea strategiei atingerii obiectivelor (stabilirea comenzilor roboților) 

9.30-11.00 –  pregătirea comenzii, analizarea problemelor sau a provocărilor ce le-ar putea întâmpina copiii şi  găsirea de soluţii creative 

11.00-11.30 – activitate comună pentru servirea gustării 

11.30-13.00 – sesiune de construire, programare şi testare a comenzilor

Preţ: 440 lei/ copil (5 zille, 20 de ore, gustare inclusă)

Modalitatea de plată:

Taxa de curs se plăteşte conform listei de preț publicate mai sus, și până la termenul limită de înscriere confirmat. Taxa de curs se restituie doar în caz de boală (dovedită prin adeverinţă medicală). Neprezenţa la şedinţele de curs din alte motive nu scuteşte părinţii de la plata cursului.


Lasă un răspuns

Prin completarea acestui formular ești de acord să publicăm comentariu tău. Adresa ta de email nu va fi publicată. Citește mai multe în politică de confidențialitate.

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *