Home

Clubul de fotbal și cricket în limba engleză

Clubul de fotbal și cricket în limba engleză

<< ÎNAPOI

Cu acest club inedit  oferim o oportunitate copiilor de a-și consuma energia prin sport în aer liber dar în același timp să își dezvolte și abilitățile de comunicare în limba engleză cu profesori nativi, calificați în predarea limbii engleze și cu experiență vastă în antrenare de fotbal și cricket. Copiii vor avea posibilitatea de a se familiariza cu două sporturi englezești şi să cunoască astfel şi unele aspecte culturale și tradiții britanice ce ţin de practicarea acestor sporturi naţionale şi de cultivarea spiritului de echipă.  Copiii vor comunica zilnic în limba engleză cu antrenorii lor, iar faptul că vor învăţa regulile jocului, tot ce tine de practicarea acestuia, de cultura acestor sporturi îi va ajuta să devină mai naturali în conversație și să își exerseze fluența în vorbire. 

Totodată, programul va include multe activități pentru exersarea unor deprinderi și aptitudini fizice generale, dar și specifice fotbalului și cricket-ului. Atmosfera de predare va fi liberă și prietenoasă care va implica activități distractive și multă voie bună. Activitățile clubului se oferă atât băieților cât și fetițelor în două grupe de vârstă: 6-9 ani, respectiv 10-12 ani. Programul se va desfășura în aer liber la o locație ce va fi anunțată la o dată ulterioară. .

Programul clubului de fotbal și cricket în limba engleză:

9.00-9.30 – întâmpinarea copiilor pe terenul de sport (va fi anunţat la o data ulterioară) activități de conversație de încălzire în limba engleză, introducerea și consolidarea vocabularului zilei

9.30-11.00 – jocuri de încălzire fizică, activități pentru dezvoltarea și exersarea deprinderilor motrice, exersarea aptitudinilor necesare specifice pentru fotbal și cricket 

11.00-11.30 – servirea gustării aduse de acasă (pe terenul de fotbal sau în zona de picnic special amenajat al parcului)

11.30-13.00 – exerciții de comunicare în limba engleză, activități și jocuri de limbă, joc supravegheat de fotbal și cricket în echipe

Cost: 395 lei/ săptămână

Discount pentru frați: 10% (oferit în cazul în care frații participă la club în același timp)

Discount pentru înscriere în grup: 20% (oferit în cazul în care min. 5 prieteni/colegi de clasă participă la club în același timp; reducerea se oferă întregului grup)

Discount înscriere la fiecare al 2-lea club de vacanță: 10% (oferit pentru fiecare al 2.-lea club; discountul se aplică doar în cazul în care al doilea club ales de participanți se organizează, adică întrunește numărul minim de participanți)

Notă: reducerile nu se cumulează!

Perioada de desfăşurare:

3 – 7 august 2010

17 – 21 august 2010

Pentru înscriere vă rugăm completaţi formularul de mai jos:

<< Verifică lista completă a Cluburilor de vara pentru copii