Curs de limba germană în grupă (5 - 7 persoane)

16-10-2017

6 saptamani

595 lei

lei /
de persoana
Home Cursuri

Curs de germană în grupă (5 – 7 persoane)

Curs de germană în grupă (5 – 7 persoane)

Categorie

Course Attendees

Still no participant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Course Reviews

Still no reviews

Descriere curs

Acest curs se va desfăşura pe o perioadă de 6 săptămâni cu 2 şedinţe pe săptămână de la 18.30 la 21.00 sau, în cazul în care toţi participanţii la curs vor fi disponibili mai devreme, orele de curs vor putea fi puse şi în timpul zilei de la 16.30 la 18.30, de exemplu.

Detalii curs

Preţul cursurilor în grupă depinde de numărul de participanti înscrişi pentru grupa corespondentă unui nivel (de ex: începător, elementar, intermediar, etc) şi include:

  • Testarea preliminară pentru încadrarea în nivel
  • Suportul de curs (in original pentru majoritatea limbilor)
  • Materialele didactice auxiliare
  • Evaluarea progresului (la jumătatea modulului)
  • Test Final
  • Certificat de Participare (emis pentru 70% prezenţa la cursuri şi 60% la testul final)

Numărul final de participanţi pentru fiecare grupe va putea fi confirmat în ziua de vineri înainte de începerea cursului. La fiecare modul (serie de cursuri) se formează grupe la mai multe nivele.

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm consultaţi Regulamentul Cursurilor.

 

La centrul Bridge LSH abordăm orice limbă străină ca un mijloc de comunicare, iar predarea se face întotdeauna în limba ţintă. Limba străină învăţată este prezentată în contextul unor situaţii reale cu ajutorul şi îndrumarea oferită de profesorii noştrii pasionaţi. Cu metoda comunicativă veţi învăţa în primul rând cu ajutorul activităţilor de ascultare şi vorbire consolidate de exerciţii de scriere şi citire, iar gramatica se însuşeşte prin activităţile de comunicare. Această metodă implică multă interactivitate prin jocurile lingvistice şi alte activităţi menite să ajute la înţelegerea culturii şi mentalităţii limbii studiate. Profesorii nostril folosesc tehnici de predare speciale care se adaptează fiecărui stil de învăţare şi menţin o balanţă între fluenţa şi acurateţea fiecărei nevoi în parte.

Our Main Teachers

Any teachers for this course

Pret : 595 lei lei

Durata : 6 saptamani

Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

Alte cursuri