28-07-2021
de persoana /
RON
400
Home Cursuri

Club de conversaţie în limba engleză

Club de conversaţie în limba engleză

Course Attendees

Still no participant

Lasă un răspuns

Prin completarea acestui formular ești de acord să publicăm comentariu tău. Adresa ta de email nu va fi publicată. Citește mai multe în politică de confidențialitate.

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Course Reviews

Still no reviews

Vara aceasta vă așteptăm la Bridge ‘la povești’ în cadrul unui Club de Vară  de conversație inedit care vă va ajuta să dobândiți mai multă fluență în vorbire, un vocabular mai bogat și o pronunție mai naturală și, de ce nu, să socializați în limba engleză cu alți parteneri de discuție fie în formă fizică sau online. 

Program: între 28 iulie - 18 august în fiecare miercuri seara între 18-20

Cine sunt profesorii?

Profesorii clubului de conversație sunt vorbitori nativi cu o experiență vastă în domeniul predării limbii engleze:

 • Club cu prezență fizică - Gyöngyvér Pillich-Wright
 • Club în formă online - Marc Pillich-Wright

Nivelul de cunoștințe: B1 - C1
Număr participanți: număr minim 5 - număr maxim 8

Preț: 400 RON / 4 săptămâni / 4 sesiuni a câte 2 ore

Discount: se acordă 10% discount pentru frați sau soț-soție

Cum se desfășoară clubul de conversație?

Fiecare sesiune a clubului are o temă diferită, captivantă și de interes comun, în jurul căreia sunt organizate discuțiile, dezbaterile, prezentările, activitățile de dezvoltare a vocabularului precum și exercițiile de pronunție. Temele sunt introduse prin scurte secvențe de documentare sau de film, articole, știri sau emisiuni radio. 

De ce recomandăm clubul de conversație?

 

 • Activarea cunoștințelor pasive precum și vorbirea fluentă și corectă sunt skill-urile cele mai grele de dobândit într-o limbă străină și necesită mult timp de exersare - clubul vă oferă modalitatea şi timpul necesar pentru exersare;
 • De multe ori nu aveţi cu cine să exersaţi limba engleză, astfel cunoștințele active și abilitățile de vorbire spontană se pierd ușor - clubul vă oferă oportunitatea de a exersa limba cu alți parteneri de discuție;   
 • Exersarea limbii engleze vorbite are și un aspect social - clubul vă oferă un cadru plăcut de socializare în limba engleză;                                             
 • Dobândirea unui nivel mai avansat în limba engleză implică o investiție considerabilă de timp și de bani, care, fără exercițiul necesar de menținere, se poate pierde cu ușurință - clubul de conversație este o modalitate excelentă de a vă menține nivelul dobândit.
 • A vorbi la un nivel ‘conversațional’, folosind un vocabular simplist, este un obiectiv ușor de atins, însă a vorbi la un nivel avansat, folosind un vocabular extins și bogat necesită motivație și efort - clubul vă ajută în îmbogățirea vocabularului prin teme interesante și captivante;
 • Asimilarea unei pronunții autohtone, fără accent, este considerată de mulți imposibil de realizat - clubul vă oferă modele pozitive și tehnici de pronunție imediat aplicabile. 

Vrei să te înscrii ? Completează formularul de mai jos:

Our Main Teachers

Any teachers for this course
Pret : 400 RON
Data limita inscriere : 21-07-2021
Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.


  De pe blog