Curs individual de limba franceză

2, 3 zile de la finalizarea înscrierii

3-6 saptamani

1850

lei /
de persoana
Home Cursuri

Curs individual de limba franceză

Curs individual de limba franceză

Categorie

Course Attendees

Still no participant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Course Reviews

Still no reviews

Descriere curs

Cursurile individuale şi în tandem se organizează sub forma unor module de 30 de ore pe o durată de 3-6 săptămâni în funcție de numărul de ședințe alese pe săptămână.

Detalii curs

Nu au o dată de începere stablită în prealabil, acestea pornesc la cerere în aproximativ 2, 3 zile de la finalizarea înscrierii.

 

Cursurile individuale sau tandem oferă mai multă flexibilitate deoarece numărul de ore, programul şi conţinutul acestora se orientează după disponibilitatea cursanţilor.

 

Aceste tipuri de cursuri sunt construite în asa fel încât să raspundă strict la necesităţile cursanţilor măsurate în analiza preliminară de nevoi.

 

În general aceste cursuri se pretează pentru cursurile de pregătire pentru examene, pregatire pentru interviu sau antrenarea unor abilități specifice în limba respectivă.

 

La centrul Bridge LSH abordăm orice limbă străină ca un mijloc de comunicare, iar predarea se face întotdeauna în limba ţintă. Limba străină învăţată este prezentată în contextul unor situaţii reale cu ajutorul şi îndrumarea oferită de profesorii noştrii pasionaţi.

 

Cu metoda comunicativă veţi învăţa în primul rând cu ajutorul activităţilor de ascultare şi vorbire consolidate de exerciţii de scriere şi citire, iar gramatica se
însuşeşte prin activităţile de comunicare. Această metodă implică multă interactivitate prin jocurile lingvistice şi alte activităţi menite să ajute la înţelegerea
culturii şi mentalităţii limbii studiate.

Our Main Teachers

Any teachers for this course

Pret : 1850 lei

Durata : 3-6 saptamani

Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!