fbpx

Cursuri Germana Online cu Profesor

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

De ce sunt cursurile online de ajutor atunci c├ónd dorim s─â ├«nv─â╚Ť─âm o limb─â str─âin─â ?

 

Avem din ce ├«n ce mai multe op╚Ťiuni de a ├«nv─â╚Ťa o limb─â str─âin─â, iar cursurile online sunt printre cele mai solicitate atunci c├ónd vine vorba de ├«nv─â╚Ťarea limbii germane deoarece printre cei care doresc s─â ├«nve╚Ťe aceast─â limb─â se num─âr─â, de obicei, reziden╚Ťi, medici, studen╚Ťi la medicin─â sau persoane care lucreaz─â ├«n corpora╚Ťii ╚Öi au un program de lucru hibrid.
├Änv─â╚Ťarea online ne ofer─â flexibilitatea de a studia de oriunde ╚Öi ├«n orice moment. Aceasta ├«nseamn─â c─â nu suntem limita╚Ťi de loca╚Ťie sau program ╚Öi ne putem adapta ├«n func╚Ťie de ritmul nostru de ├«nv─â╚Ťare.
De asemenea, cursurile online pun la dispozi╚Ťie o gam─â variat─â de resurse interactive care fac ├«nv─â╚Ťarea mai distractiv─â ╚Öi captivant─â.

Care sunt diferen╚Ťele dintre un curs fizic ╚Öi unul online ?

Una dintre diferen╚Ťele majore dintre un curs fizic tradi╚Ťional ╚Öi unul online este accesibilitatea de oriunde.
C├ónd optezi pentru un curs online de limba german─â,te bucuri de flexibilitatea de a studia din confortul casei sau de oriunde te afli, f─âr─â a fi nevoie s─â te deplasezi la o loca╚Ťie fizic─â.Acest lucru ├«╚Ťi va economisi timp pre╚Ťios ╚Öi efort asociat cu deplas─ârile regulate la curs.

De ce s─â ├«nve╚Ťi limba german─â cu un profesor ├«n mediul online ?

Cursurile noastre de limba german─â nu sunt ├«nregistrate, ci se desf─â╚Öoar─â cu ╚Öedin╚Ťe live de interac╚Ťiune cu un profesor calificat care ofer─â ├«n acest mediu virtual aceea╚Öi experien╚Ť─â de ├«nv─â╚Ťare ca ├«ntr-o sal─â de clas─â.

Profesorii no╚Ötri folosesc diverse metode ╚Öi resurse digitale ca s─â poat─â transforma un astfel de curs ├«ntr-o experien╚Ť─â de ├«nv─â╚Ťare interactiv─â ╚Öi dinamic─â at├ót ├«n cadrul unui curs individual c├ót ╚Öi ├«ntr-unul de grup─â online.

Ce avantaje ai dacă cunoști limba germană ?

Cunoa╚Öterea limbii germane deschide noi orizonturi, at├ót din punct de vedere profesional, c├ót ╚Öi personal. Este una dintre cele mai importante limbi de afaceri din Europa, iar cunoa╚Öterea acesteia ├«╚Ťi va deschide u╚Öi ├«ntr-o gam─â variat─â de industrii ╚Öi ├«╚Ťi poate oferi avantaje semnificative ├«n c─âutarea unui loc de munc─â sau dac─â dore╚Öti s─â avansezi ├«n carier─â.
De asemenea, abilitatea de a vorbi limba german─â, chiar ╚Öi la un nivel ├«ncep─âtor, ├«╚Ťi va face c─âl─âtoriile ├«n ╚Ť─ârile germanofone mai pl─âcute ╚Öi mai u╚Öoare.
De ce s─â nu po╚Ťi comunica cu localnicii, s─â explorezi mai u╚Öor cultura local─â ╚Öi s─â tr─âie╚Öti experien╚Ťe mai autentice?

Acest curs se va desf─â┼čura pe o perioad─â de 6 s─âpt─âm├óni cu 2 ┼čedin┼úe pe s─âpt─âm├ón─â de la 18.30 la 21.00 sau, ├«n cazul ├«n care to┼úi participan┼úii la curs vor fi disponibili mai devreme, orele de curs vor putea fi puse ┼či ├«n timpul zilei de la 16.30 la 18.30, de exemplu.

Cine este candidatul ideal pentru un curs de limba german─â online ?

Oricine ├«╚Öi propune s─â exploreze ╚Öi s─â ├«nve╚Ťe aceast─â limb─â fie pentru scopuri generale cum ar fi c├ónd viziteaz─â o ╚Ťar─â ├«n care se vorbe╚Öte limba german─â ╚Öi pentru a se putea descurca ├«n conversatii simple,de exemplu, ├«ntr-un ora╚Ö, fie pentru a se ├«mbarca ├«ntr-un proces mai lung de studiu a limbii pentru oportunit─â╚Ťi de carier─â ca medici, stomatologi sau asistente sau, de ce nu, pentru oportunit─â╚Ťi de studiu ├«ntr-o alt─â ╚Ťar─â.
Indiferent de scop, cursurile noastre online sunt orientate c─âtre adul╚Ťi care au nevoie de o abordare practic─â ╚Öi sistematic─â ├«n ├«nv─â╚Ťarea limbi germane.

Ce fel de cuno╚Ötin╚Ťe po╚Ťi dob├óndi ├«n cadrul acestor cursuri?

Cursurile noastre online te vor ajuta s─â dezvol╚Ťi abilit─â╚Ťi solide de vorbire, scriere, citire ╚Öi ascultare ├«n limba german─â.

Depinz├ónd de nivel, dac─â ├«ncepi de la A1, sau A2 - la fiecare nivel vei ob╚Ťine cuno╚Ötin╚Ťe de limb─â sub forma unor abilit─â╚Ťi specifice de comunicare ├«n limba german─â.
Aceste abilit─â╚Ťi se pot traduce prin cum s─â comanzi ├«ntr-un restaurant, sau s─â ├«ntrebi direc╚Ťia c─âtre o loca╚Ťie dintr-un ora╚Ö, de exemplu, sau s─â po╚Ťi s─â descrii programul unei zile ╚Öi s─â stabile╚Öti de comun acord cu altcineva o ├«nt├ólnire sau, la nivele mai avansate, s─â po╚Ťi aplica la un job, sau s─â r─âspunzi la ├«ntreb─ârile din cadrul unui interviu, etc.
Pe l├óng─â elementele de structur─â ╚Öi vocabular a limbii germane, vom explora ╚Öi cultura ╚Öi civiliza╚Ťia german─â pentru a v─â oferi o ├«n╚Ťelegere profund─â a limbii.

Ce cursuri online de limba german─â ├«╚Ťi oferim ?

CURSURI ONLINE ÎN GRUPĂ

Cursurile online ├«n grup─â sunt structurate sub forma unor module cu o durat─â total─â de 30 de ore care sunt ├«mp─âr╚Ťite ├«n 15 ╚Öedin╚Ťe, fiecare cu o durat─â de 2 ore.
Programul cursurilor a fost gândit după orele de lucru obișnuite, între 18.00 și 20.00.
Pentru fiecare serie de cursuri, avem stabilite date de ├«ncepere conform unui calendar de cursuri, un termen limit─â pentru ├«nscrieri ╚Öi teste de evaluare a nivelului, menite s─â te plaseze ├«n grupa potrivit─â nivelului t─âu de cuno╚Ötin╚Ťe.

Num─ârul final de participan╚Ťi (minim 5, maxim 8 persoane) ╚Öi orarul pentru fiecare grup─â va fi confirmat ├«n ziua de vineri, ├«nainte de ├«nceperea fiec─ârui curs.
La fiecare serie de cursuri, se formeaz─â grupe doar dac─â se adun─â un minim de 5 participan╚Ťi de acela╚Öi nivel.

Cost: 950 RON / modul 30 ore/ 8 săptămâni

Dac─â alegi s─â participi la mai multe module consecutiv, vei beneficia de urm─âtoarele reduceri:

5% reducere la al doilea modul dacă te înscrii pentru o serie de 2 module consecutive.
10% reducere la al treilea modul dac─â participi la o serie de 2 module consecutive.
5% reducere pentru studen╚Ťi*

Ofert─â supus─â unor termeni ╚Öi condi╚Ťii.

Pentru informa╚Ťii suplimentare, te rug─âm s─â consul╚Ťi Regulamentul Cursurilor disponibil pe site-ul nostru.

 

CURSURI ONLINE INDIVIDUALE

Curs Individual Tip STANDARD:

Timp total de studiu: 30 de ore, din care 20 de ore sunt al─âturi de un profesor (2 ╚Öedin╚Ťe s─âpt─âm├ónale de c├óte 2 ore fiecare). Celelalte 10 ore implic─â studiu individual ghidat ╚Öi activit─â╚Ťi disponibile pe platforma noastr─â Bridge Online (2 sesiuni de 1 or─â s─âpt─âm├ónal, ├«ntre ╚Öedin╚Ťele de studiu ├«n direct).

Durata cursului este de 5 săptămâni.

Cost: 2400 RON

Curs Individual Tip INTENSIV:

Un total de 30 de ore de studiu direct cu un profesor, care pot fi ├«mp─âr╚Ťite ├«n ╚Öedin╚Ťe de 2 ore sau 1,5 ore, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele tale.

Durata cursului variaz─â ├«n func╚Ťie de num─ârul de ╚Öedin╚Ťe: 8 s─âpt─âm├óni dac─â optezi pentru 15 ╚Öedin╚Ťe de c├óte 2 ore sau 10 s─âpt─âm├óni pentru 20 de ╚Öedin╚Ťe de 1,5 ore fiecare.

Cost: 3500 RON

Când se organizează astfel de cursuri?

Cursurile noastre online de limba german─â se organizeaz─â ├«n func╚Ťie de tipul cursului dorit, dac─â este ├«n grup─â sau individual.

Cursurile în grupe se organizează conform unui calendar prestabilit și încep din 8 în 8 săptămâni, iar cursurile individuale se pot porni la 3 sau 5 zile de la înscriere.

De ce sa ├«nve╚Ťi limba german─â online al─âturi de noi ?

Pentru c─â ├«n cadrul unui centru profesionist cu o experien╚Ť─â de mai mult de 20 de ani ├«n domeniul pred─ârii cursurilor de limbi str─âine la adul╚Ťi vei ├«nt├ólni oameni bine preg─âti╚Ťi care te vor ghida pas cu pas ╚Öi te vor motiva s─â-╚Ťi atingi obiectivele de ├«nv─â╚Ťare.

Ne baz─âm pe tehnologii moderne ╚Öi metode de predare interactive pentru a face ├«nv─â╚Ťarea limbii germane mai practic─â ╚Öi mai u╚Öoar─â. Astfel,├«n cadrul cursurilor online de limba german─â vei avea acces la resurse digitale captivante care te vor ajuta s─â ├«n╚Ťelegi ╚Öi s─â te exprimi ├«n german─â ├«ntr-un mod interactiv.

Dacă te-ai hotărât să te înscrii la un curs online de limba germană cu profesor te rugăm completează formularul de înscriere de mai jos:

Our Main Teachers

Any teachers for this course
Pret : 950 RON
Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

    Datele completate vor fi p─âstrate ╚Öi folosite ├«n vederea solu╚Ťion─ârii cererii tale. Vezi ╚Öi politica de confiden╚Ťialitate.

    Vreau s─â primesc nout─â╚Ťi ╚Öi oferte prin email

    Alte cursuri