adminblsh

07 noiembrie 2017

2 comentarii

Home BlogCursuri adulţi

De Black Friday în 17 noiembrie acordăm 40 % reducere la înscrierile la curs

De Black Friday în 17 noiembrie acordăm 40 % reducere la înscrierile la curs

Anul acesta ne alăturăm şi noi ofertelor de Black Friday în luna noiembrie cu o zi de vineri neagră  (17 NOIEMBRIE ) în care pentru orice înscriere la curs de engleză, germană sau franceză  în grupă vom oferi un discount de 40 % din taxa de curs.
Astfel, costul de 495 lei pentru un curs în grupă mare (8- 12 persoane) devine 297 lei, iar cel de 595 lei pentru o grupă mai mică (5-7 persoane) devine 357 lei.  

Detalii

În data de 17 noiembrie 2017 va fi o vineri neagră oportună celor ce doresc să înceapă să studieze o limbă străină, sau, de ce nu, să –şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare în limba respectivă. Oportunitatea vine odată cu discountul de 40 % pe care –l veţi primi la înscrierea la cursurile de engleză, germană sau franceză în grupă ce se vor desfăşura în perioada 27 noiembrie – 26 ianuarie.

Cursurile au în componenţă 30 de ore şi se desfăşoară pe o durată de 6 săptămâni cu 2 şedinţe pe săptămână, de obicei de la 18.30 la 21.00.

În perioada 27 noiembrie – 26 ianuarie cursurile vor dura mai mult ca timp deoarece în zilele de 30 noiembrie, 1 decembrie şi în intervalul 21 decembrie – 5 ianuarie cursurile se suspendă cu ocazia sărbătorilor.

Care sunt paşii următori ?

Cu următorii paşi vă puteţi înscrie la cursurile de engleză, germană şi franceză şi să beneficiaţi de oferta de 40 % reducere de Black Friday:

 

 1. Ne trimiteţi o notificare în prealabil prin intermediul formularelor de contact de pe pagina centrului blsh.ro sau direct la adresa info@blsh.ro prin care ne anunţaţi că doriţi să beneficiaţi de oferta de 40 % de Black Friday.
 2. Veniţi vineri 17 noiembrie între orele 09.00 şi 17.00 la sediul centrului de pe strada Dorobanţilor nr 67 şi completaţi formularul de înscriere.
 3. Dacă mai aveţi cunoştinţe de limba pe care doriţi să o studiaţi veţi da un test de plasament de durează între 30 şi 50 de minute.
 4. Achitaţi taxa integrală de curs cu reducerea oferită de Black Friday şi anume 297 lei pentru cursurile în grupă mare de 8-12 persoane sau 357 lei pentru cursurile în grupă mică de 5-7 persoane. Dacă la momentul respectiv nu se cunoaște numărul final de cursanţi în grupa corespondentă de nivel, se va achita cuantumul taxei pentru o grupa mare de 8 – 12 persoane (297 lei), iar dacă grupa respectivă va rămâne una mică (cu 5-7 persoane) restul taxei de curs  până la 357 lei se va achita ulterior.
 5. Aşteptaţi rezultatul testului de încadrare şi informaţiile despre grupa în care aţi fost încadrat, orarul grupei şi numărul final de persoane în grupa corespondentă nivelului dumneavoastră.

Atentie! Procesarea înscrierilor şi plasărilor în grupe este un proces destul de laborios ce necesită timp şi atenţie, de aceea transmiterea acestor informaţii se va face abia în săptămâna următoare în perioada 20 – 24 noiembrie.

Termeni şi condiţii

*Oferta Black Friday de 40 % oferită de centrul Bridge Language Study House este supusă următorilor temeni şi condiţii:

 • Reducerea de 40 % se aplică pentru orice înscriere la cursurile de engleză, germană şi franceză în grupă.
 • Cursanţii beneficiază de reducere doar pentru înscrierile validate prin plata integrală a cursului în data de 17 Noiembrie. Dacă la momentul respectiv nu se cunoaște  numărul final de cursanţi în grupa corespondentă de nivel, se va achita cuantumul taxei pentru o grupa mare de 8 – 12 persoane (297 lei), iar dacă grupa respectivă va rămâne una mică (cu 5-7 persoane) restul taxei de curs  până la 357 lei se va achita ulterior.  
 • Oferta de Black Friday este valabilă doar pentru înscrierile finalizate în data de 17 noiembrie 2017 în intervalul 09.00 – 17.00.
 • Numărul de cursuri şi participanţi va fi limitat în funcție de posibilităţile de organizare şi operare ale centrului. Informaţiile finale de rezultat test, plasare în grupă şi orarul grupei se vor furniza în săptămâna 20 – 24 noiembrie.
 • În cazul în care există nepotriviri de orar sau pentru nivelul respectiv nu vom avea grupă disponibilă, taxa achitată se va returna.
 • Reducerea se acordă numai pentru seria de cursuri desfăşurată între 27 noiembrie şi 26 ianuarie. Orice altă colaborare sau continuare a cursurilor de limbi străine se va supune ofertei oficiale în vigoare a centrului şi nu va mai face parte din oferta unică de Black Friday.
 • Reducerea de 40 % de Black Friday nu se cumulează cu sistemul de reduceri BLSH în vigoare.

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Prin completarea acestui formular ești de acord să publicăm comentariu tău. Adresa ta de email nu va fi publicată. Citește mai multe în politică de confidențialitate.

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *