Nyári angol nyelvi klub

<< VISSZA

Mit tartalmaz a program?

A Nyári Angol Klub fő célja az, hogy a gyerekek kreatív, játékos és szórakoztató módon fejleszthessék angol nyelvi tudásukat. A gyerekek nap mint nap a célnyelven fognak kommunikálni, ezáltal fejlesztve a könnyed, természetes és folyékony beszédkészségüket. A gyerekeknek lehetősége nyílik az előzetes ismereteik felfrissitésére és begyakorlására, valamint új fogalmak elsajátítására. A klub keretén belül tervezett foglalkozások által a gyerekek önbizalomra tesznek szert az angol nyelvi társalgás terén. A program olyan tevékenységeket is tartalmaz, amelyek a gyerekek kreativitását és fantáziáját serkentik, a nyelvi játékok segítségével pedig a gyerekek fejlesztik a csoportba való harmonikus beilleszkedési készségüket.

A Nyári Angol Klub  kizárólagosan kommunikációra és előbeszéd használatra épül, amely arra készteti a gyerekeket, hogy gyakorlatba ültessék angol nyelvi ismereteiket, valamint érdekes versenyekre és játékokra, amelyek arra bátorítják a gyerekeket, hogy a foglalkozások ideje alatt csak angol nyelven társalogjanak. A program keretén belül tervezett tevékenységek egy-egy napi témát követnek. Ezek a témák nem ismétlődnek a nyár folyamán, így a gyerekeknek lehetősége van a BRIDGE JUNIOR több heti angol nyári foglalkozására is beiratkozni.

A Nyári Angol Klub felépítése:

9.00-9.30 – a gyerekek fogadása, bemelegítő játékok, énekek, a napi téma bevezetése

9.30-11.00 – a nyelvi ismeretek gyakorlása és fejlesztése, nyelv-gyakorló tevékenységek és játékok

11.00-11.30 – a tízórai és gyümölcs közös elfogyasztása (az intézmény kertjében, amennyiben az időjárás engedi)

11.30-13.00 – kommunikációs gyakorlatok, a napi témához kapcsolódó arts&crafts kézműves tevékenységek, énekek, csoport játékok

Mennyibe kerül a BRIDGE JUNIOR Nyári Vakációs Klub

– 450 RON (1 hét, 20 óra)8-12 gyerek egy csoport keretén belül 

Árengedmény testvérek számára: 10% (abban az esetben ha a testvérek egyidőben vesznek részt a programon)

Árengedmény minden második klubra való iratkozás esetében: 10% (minden teljes áron fizetett klub után a második klubot kedvezményesen ajánljuk; az árengedmény előfeltétele az, hogy a kiválasztott program teljesíti a minimális jelentkezői létszámot; ellenkező esetben a klub nem kerül megszervezésre)

Megjegyzés: az árengedmények nem halmozhatóak!

A fizetés módja:

A tandíj kifizetése a fentiekben feltüntetett árlista és beiratkozási határidők alapján történik. A tandíjat csakis orvosi igazolással bizonyított, betegség okozta hiányzás esetén térítjük vissza. Amennyiben a hiányzás más okból történik, a tandíjat nem áll módunkban visszatéríteni.

Időpont:

 

2021 augusztus 23-27 (Iratkozási határidő augusztus 19)

Iratkozáshoz kérjük töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot