Home

Nyári futball és cricket klub

Nyári futball és cricket klub

<< VISSZA

Mit tartalmaz a program?

Ez a rendhagyó nyári klub lehetőséget nyújt a gyerekeknek sport által, a szabad levegőn levezetni az energiájukat, miközben szakképzett anyanyelvi oktatókkal fejleszthetik angol nyelvi készségeiket is. A gyerekek két hagyományos angol sporttal, a futballal és a cricket-tel ismerkedhetnek meg. A program által a gyerekek más, kulturális és hagyományos, ismerettel is gazdagodhatnak az angol sportok világából. A gyerekek naponta csak angol nyelven kommunikálnak oktatóikkal és csapattársaikkal, így minden sporttal kapcsolatos angol kifejezés, játékszabály, valamint kulturális érdekesség segít természetes környezetben elsajátítani az angol nyelvet.

A klub ugyanakkor általános, valamint a futball-ra és a cricket-re specifikus fizikai készségek gyakorlására megfelelő tevékenységekkel is várja a gyerekeket. Az oktatás jellege barátságos, szabad és bátorító, sok szórakoztató és hangulatos tevékenységgel fűszerezve. A klub tevékenységeit 6-9, valamint 10-12 éves kisfiúk és kislányok számára egyaránt ajánljuk.

Nyári futball és cricket klub felépítése:

9.00-9.30 – a gyerekek fogadása a sportpályán (a pontos helyszínt a későbbiekben ismertetjük), angol nyelvi  társalgási bemelegítő játékok, a napi szókincs elmélyítése

9.30-11.00 – sport bemelegítő játékok, mozgáskészségeket gyakorló és fejlesztő tevékenységek, a futball és cricket-re  jellemző sajátos készségek fejlesztése 

 11.00 – 11.30 – az otthonról hozott tízórai és gyümölcs közös elfogyasztása (a szabad levegőn)

11.30-13.00 – angol nyelvű kommunikációs gyakorlatok, nyelvi játékok és tevékenységek, felügyelt futball és cricket szabadjáték

                           

Mennyibe kerül a BRIDGE JUNIOR Nyári Vakációs Klub

– 395 RON (1 hét, 20 óra)5-8 gyerek egy csoport keretén belül 

Árengedmény testvérek számára: 10% (abban az esetben ha a testvérek egyidőben vesznek részt a programon)

Árengedmény csoportos iratkozás esetében: 20% (abban az esetben ha min. 5 barát-osztálytárs iratkozik egyidőben; az árengedmény a csoport minden tagjának jár)

Árengedmény minden második klubra való iratkozás esetében: 10% (minden teljes áron fizetett klub után a második klubot kedvezményesen ajánljuk; az árengedmény előfeltétele az, hogy a kiválasztott program teljesíti a minimális jelentkezői létszámot; ellenkező esetben a klub nem kerül megszervezésre)

Megjegyzés: az árengedmények nem halmozhatóak!

A fizetés módja:

A tandíj kifizetése a fentiekben feltüntetett árlista és beiratkozási határidők alapján történik. A tandíjat csakis orvosi igazolással bizonyított, betegség okozta hiányzás esetén térítjük vissza. Amennyiben a hiányzás más okból történik, a tandíjat nem áll módunkban visszatéríteni. 

Időpont:

2020 augusztus 3 – 7

2020 augusztus 17 – 21

Iratkozáshoz kérjük töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot

<< VISSZA