Nyári robotika klub

<< VISSZA

Mit tartalmaz a program?

Az angol nyelven zajló Nyári Robotika Klub egy olyan izgalmas és kreatív egy hetes élményt nyújt 9 és 12 éves gyerekek számára, amely keretén belül megismerik és megkedvelhetik a robotika fogalmát. Pontosabban, a robotok megépítése által a résztvevő gyerekek fejleszteni fogják a kreatív készségüket és képzeletüket. Továbbá, a LEGO Mindstorm Robotics Invention System robotika felszerelés segítségével olyan kognitív készségekre tesznek szert, amelyek által megfelelő utasításokat fognak létrehozni a robotok megtervezéséhez, megépítéséhez és beprogramozásához.

A gyerekek közösen fogják megbeszélni és eldönteni minden egyes feladat esetében a leghatékonyabb stratégiát, majd egyéni és csoportos munka által fogják kivitelezni a robotok megtervezését, megépítését és végül ezek letesztelését. A program során a gyerekek egy ‚naplóba’ fogják bevezetni a projekt előmenetelének pontos részleteit és lépéseit, valamint az egyes munkafolyamatok során felmerülő problémák megoldását. Mivel egy angol nyelven történő programról van szó, a gyerekeknek lehetőségük lesz gyakorolni és fejleszteni angol nyelvi ismereteiket a kollegákkal való együttműködés, interakció és beszélgetések által. Ugyanakkor a gyerekek csapatban való hatékony együttműküdési készségüket is fejlesztik a számos technológiai és műszaki alkalmazás felfedezése által, amelyek hasznosak lehetnek ha a esetleg a jövőben tudományos, matematikai vagy mérnöki pálya fele vonzódnak majd.

Figyelem! A Nyári Robotika Klub egy angol nyelvű foglalkozás, anyanyelvi, brit oktatóval, így a résztvevő gyerekeknek egy minimális társalgási szintű angol tudással kell rendelkezniük.

 

A Nyári Angol Klub felépítése:

09.00 – 09.30- a gyerekek fogadása, a felszerelések előkészítése és a célok megvalósításához szükséges legmegfelelőbb stratégia leszögezése (a robotok utasításának megbeszélése)

09.30-11.00-  az utasítások elkészítése, a lehetséges problémák vagy nehézségek megbeszélése és kreatív megoldások keresése

11.00-11.30 – a tízórai közös elfogyasztása (a Bridge LSH kertjében, amennyiben az idő megengedi)

11.30-13.00 – a robotok megépítése, beprogramozása és az utasítások letesztelése

Mennyibe kerül a Nyári robotika klub? 

– 450RON (1 hét, 20 óra) 6-12 gyerek egy csoport keretén belül 


Árengedmény testvérek számára: 10% (abban az esetben ha a testvérek egyidőben vesznek részt a programon)

Árengedmény minden második klubra való iratkozás esetében: 10% (minden teljes áron fizetett klub után a második klubot kedvezményesen ajánljuk; az árengedmény előfeltétele az, hogy a kiválasztott program teljesíti a minimális jelentkezői létszámot; ellenkező esetben a klub nem kerül megszervezésre)

Megjegyzés: az árengedmények nem halmozhatóak!

A fizetés módja:

A tandíj kifizetése a fentiekben feltüntetett árlista és beiratkozási határidők alapján történik. A tandíjat csakis orvosi igazolással bizonyított, betegség okozta hiányzás esetén térítjük vissza. Amennyiben a hiányzás más okból történik, a tandíjat nem áll módunkban visszatéríteni.

Időpont:

2021 augusztus 9 -13 (Iratkozási határidő 2021  augusztus 4)

Iratkozáshoz kérjük töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot