adminblsh

05 martie 2020

Nici un comentariu

Home BlogCursuri adulţi

Nyári román nyelvi klub gyerekeknek

Nyári román nyelvi klub gyerekeknek

Mit tartalmaz a program?

<<VISSZA

A Nyári Román Klub egy nagyon jó keretet nyújt ahhoz, hogy a résztvevő gyerekek egy közvetlen, kreatív és biztonságos környezetben barátkozzanak a román nyelvvel és az aktív, mindennapi román nyelvhasználattal, így természetesebb módon tanulnak meg román nyelven kommunikálni. A program a társalgási készségek fejlesztésére, a szókincs bővítésére és a kiejtés gyakorlására fekteti a hangsúlyt nyelvfejlesztő játékok és kreatív foglalkozások segítségével.

A Nyári Román Klub segít a gyerekeknek pozitív élményekkel asszociálni a román nyelvtanulást, lehetőséget biztosítva a előzetes ismereteik felfrissítésére és begyakorlására, valamint új fogalmak elsajátítására.  A gyerekek nap mint nap a célnyelven fognak kommunikálni, ezáltal fejlesztve a könnyed és folyékony beszédet és a kiejtés helyességét. A nyelvi játékok segítségével a gyerekek önbizalomra tesznek szert a román nyelven történő társalgás terén, valamint fejleszthetik a csoportba való harmonikus beilleszkedési készségüket. A program keretén belül tervezett arts&crafts típusú kézműves tevékenységek segítenek a gyerekek kifejezési, összpontosítási és kézügyességi készségeik fejlesztésében. 

A Nyári Román Klub időtartama alatt a gyerekek napi 4 órát fognak elmerülni egy-egy fő napi témába, amelyek segítenek az új nyelvi fogalmakat és szókincset kontextusban, a saját kis világukhoz kapcsolva elsajátítani. A napi témák nem ismétlődnek, így a gyerekeknek lehetősége nyílik több hetes foglalkozásra jelentkezni. 

A Nyári Román Klub felépítése::

9.00-9.30 – a gyerekek fogadása, bemelegítő játékok, énekek, a napi téma bevezetése

9.30-11.00 – a nyelvi ismeretek gyakorlása és fejlesztése, nyelv-gyakorló tevékenységek és játékok

11.00-11.30 – a tízórai és gyümölcs közös elfogyasztása (az intézmény kertjében, amennyiben az időjárás engedi)

11.30-13.00 – kommunikációs gyakorlatok, a napi témához kapcsolódó arts&crafts kézműves tevékenységek, énekek, csoport játékok

A program ára: 

Román nyelvi klubok

395 RON (1 hét)

Árengedmény testvérek számára: 10% (abban az esetben ha a testvérek egyidőben vesznek részt a programon)

Árengedmény csoportos iratkozás esetében: 20% (abban az esetben ha min. 5 barát-osztálytárs iratkozik egyidőben; az árengedmény a csoport minden tagjának jár)

Árengedmény minden második klubra való iratkozás esetében: 10% (minden teljes áron fizetett klub után a második klubot kedvezményesen ajánljuk; az árengedmény előfeltétele az, hogy a kiválasztott program teljesíti a minimális jelentkezői létszámot; ellenkező esetben a klub nem kerül megszervezésre)

Megjegyzés: az árengedmények nem halmozhatóak!

A fizetés módja:

A tandíj kifizetése a fentiekben feltüntetett árlista és iratkozási határidő alapján történik. A tandíjat csakis orvosi igazolással bizonyított, betegség okozta hiányzás esetén térítjük vissza. Amennyiben a hiányzás más okból történik, a tandíjat nem áll módunkban visszatéríteni.

<< VISSZA

Lasă un răspuns

Prin completarea acestui formular ești de acord să publicăm comentariu tău. Adresa ta de email nu va fi publicată. Citește mai multe în politică de confidențialitate.

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *