fbpx

Cursuri Limbi Str─âine Firme Cluj

În ce domenii sunt recomandate cursurile de limbi străine?

Indiferent de tipul de afacere ├«n care o companie ├«╚Öi desf─â╚Öoar─â activitatea, competen╚Ťele lingvistice ale angaja╚Ťilor pot constitui un avantaj semnificativ, iar investi╚Ťia ├«n dezvoltarea abilit─â╚Ťilor lingvistice ale oric─ârei echipe de lucru poate genera impact pozitiv. Aceast─â investi╚Ťie ├«n dezvoltarea abilit─â╚Ťilor lingvistice ale angaja╚Ťilor nu este doar o alegere ├«n╚Ťeleapt─â pentru evolu╚Ťia profesional─â a acestora, ci ╚Öi o strategie fundamental─â pentru succesul continuu al companiei ├«ntr-un mediu de lucru interna╚Ťional.

Cursurile noastre de limbi str─âine sunt recomandate ├«ntr-o gam─â variat─â de domenii precum sectorul tehnologic ╚Öi IT, resurse umane ╚Öi managementul organiza╚Ťional, industria automotive, transporturi, domeniul bancar ╚Öi financiar, sectorul de servicii ╚Öi outsourcing, industria turismului ╚Öi ospitalit─â╚Ťii, etc oferind beneficii notabile at├ót pentru angaja╚Ťi, c├ót ╚Öi pentru evolu╚Ťia general─â a companiei.

3 motive pentru a alege cursurile noastre

1. Avem cea mai mult─â experien╚Ť─â ├«n ceea ce prive╚Öte serviciile de programe str─âine pentru firme.

 • Ne m├óndrim cu cele mai bune ╚Öi complexe servicii de training ╚Öi ├«nv─â╚Ťare a limbilor str─âine. Metoda noastr─â de predare cea mai folosit─â este task-based – pred─âm structurile de limb─â ├«n func╚Ťie de nivel, ├«ns─â ╚Öi demonstr─âm practic ce se poate face cu ele, apoi cursan╚Ťii v─âd rezultatele reale a ceea ce ├«nva╚Ť─â.
 • Oferim consultan╚Ť─â┬á├«n tot procesul de learning&development – de la planificarea programelor de limbi str─âine, p├ón─â la crearea expertizei de ├«nv─â╚Ťare ╚Öi monitorizarea progresului fiec─ârui participant.
  Plec─âm ├«ntotdeauna de la analiza nevoilor companiei, dup─â care oferim solu╚Ťii reale acestor nevoi, aplic├ónd principii ╚Öi practici de organizare a unui training lingvistic eficient ╚Öi respect├ónd nevoile fiec─âruia.

2. Expertiza acumulat─â ├«n cei peste 20 ani de experien╚Ť─â ne d─â posibilitatea de a administra mai multe cursuri ├«n cadrul corpora╚Ťiilor cu un num─âr mare de angaja╚Ťi.

corporate 3

3. Suntem în permanentă dezvoltare, adaptându-ne mersului dinamic al lumii corporate.

Vrem s─â fim mereu preg─âti╚Ťi s─â r─âspundem provoc─ârilor date de lipsa de timp, multitudinea task-urilor zilnice ╚Öi a mediului agil de munc─â.

Ne dezvoltăm constant în ceea ce privește:

 • Procedurile de management
 • Cursurile ╚Öi con╚Ťinutul acestora
 • Metodele de training
 • Metodele de predare

Ce aduce ├«n plus un curs de limbi str─âine pentru angaja╚Ťi?

 • Mai mult─â┬á├«ncredere┬á├«n abilit─â╚Ťile lor de vorbire, fie c─â este vorba de clien╚Ťi, colegi din alte ╚Ť─âri sau vizitatori
 • O mai bun─â┬áparticipare activ─â┬ála diverse meeting-uri
 • O mai mare acurate╚Ťe┬á╚Öi o folosire corect─â ale limbii ├«n scris (mail sau diverse raport─âri)
 • Abilit─â╚Ťi lingvistice mai bune ├«n diverse contexte sociale
 • Dezvoltarea soft-skills
 • Cultivarea ╚Öi dezvoltarea creativit─â╚Ťii ╚Öi a spontaneit─â╚Ťii
  ├Än cadrul cursurilor folosim multe activit─â╚Ťi de comunicare ├«n care participan╚Ťii trebuie, fie s─â lucreze ├«n echip─â, fie s─â-╚Öi foloseasc─â abilit─â╚Ťile pentru a se descurca ├«ntr-o anumit─â situa╚Ťie ├«n limba pe care o ├«nva╚Ť─â
 • O mai bun─â┬á├«nchegare a echipelor de lucru

De ce ar trebui s─â le oferi╚Ťi angaja╚Ťilor oportunitatea de a ├«nv─â╚Ťa o limb─â str─âin─â?

 • Dezvoltarea abilit─â╚Ťilor cognitive
 • Persoanele bilingve au abilitatea de a dob├óndi o g├óndire mai logic─â ╚Öi ra╚Ťional─â ├«ntr-un timp mai scurt, deci vor lua deciziile mai u╚Öor.
  • ├Änv─â╚Ť├ónd o limb─â str─âin─â, persoanele ajung s─â depisteze mai u╚Öor informa╚Ťiile ciudate, aspect esen╚Ťial c├ónd vine vorba de negocieri de contract ╚Öi ├«nt├ólniri cu poten╚Ťiali clien╚Ťi sau parteneri.
  • ├Änv─â╚Ťarea unei limbi str─âine ajut─â la ├«mbun─ât─â╚Ťirea memoriei.
 • Extinderea pe pie╚Ťe noi
 • Atunci c├ónd o companie se dezvolt─â, adesea interac╚Ťioneaz─â cu alte culturi. Acest lucru se poate ├«nt├ómpla prin deschiderea unor noi birouri sau semnarea unui contract cu clien╚Ťi str─âini.
  Angaja╚Ťii care vor fi terminat cursul de limb─â str─âin─â vor fi mai pu╚Ťin afecta╚Ťi de tranzi╚Ťie.
 • Dezvoltarea profesional─â a angajatului
  Ajutarea angajatului s─â ├«nve╚Ťe o limb─â str─âin─â este un mod excelent de a recompensa angajatul┬á╚Öi de a-i demonstra c─â┬áv─â pas─â de cariera lui.

Bine de știut

 • Dac─â alege╚Ťi s─â ├«nv─â╚Ťa╚Ťi cu centrul nostru ve╚Ťi beneficia de
  • organizare eficient─â ╚Öi complex─â a ├«ntregului program de training lingvistic
  • alegerea loca╚Ťiei
  • stabilirea perioadei optime de desf─â╚Öurare
  • auditul lingvistic
  • consultan╚Ťa continu─â pe care v-o putem oferi
 • Participan╚Ťii la cursuri sunt ├«ncadra╚Ťi ├«n grupe ├«n func╚Ťie de nivelul de limb─â printr-o testare preliminar─â complex─â.
 • ├Änainte de ├«nceperea cursului se face o analiz─â de nevoi prin care se stabile╚Öte exact ceea ce cursan╚Ťii doresc sau au nevoie s─â studieze.
 • Curriculumul ╚Öi con╚Ťinutul cursului sunt personalizate ├«n func╚Ťie de nevoile specifice ale participan╚Ťilor.
 • La sf├ór╚Öitul fiecarui modul de curs are loc o testare final─â urmat─â de un raport de progres oferit departamentului de resurse umane sau conducerii firmei.

Ce fel de cursuri si programe de training oferim ?

Oferim cursuri și programe de training în limba engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, maghiară și română pentru străini.

Cine sunt profesorii noștri ?

Sunt oameni dedica╚Ťi profesiei lor, instructori ╚Öi traineri specializa╚Ťi ├«n predarea limbilor str─âine la adul╚Ťi ╚Öi, ├«n special, ├«n contextul cursurilor corporate.

De s─â alegeti echipa noastr─â ?

 • pentru calificare ╚Öi experien╚Ť─â: to╚Ťi profesorii no╚Ötri sunt profesioni╚Öti califica╚Ťi, cu o vast─â experien╚Ť─â ├«n predarea limbilor str─âine la adul╚Ťi ╚Öi ├«n contextul corporativ.
 • pentru adaptabilitate ╚Öi relevan╚Ť─â: ├«ntr-o lume a schimb─ârilor continue ├«n mediul corporativ, profesorii no╚Ötri investesc permanent ├«n dezvoltarea lor profesional─â. To╚Ťi profesorii no╚Ötri urmeaz─â periodic programe de perfec╚Ťionare metodologic─â pentru ca procesul de predare ╚Öi ├«nv─â╚Ťare s─â fie c├ót mai eficient ╚Öi interesant. Trebuie s─â ne asigur─âm c─â programele ╚Öi cursurile noastre sunt relevante ╚Öi adaptate la dinamica actual─â a mediulu de lucru corporativ.
 • pentru orientarea c─âtre adul╚Ťi ╚Öi corpora╚Ťii: Experien╚Ťa noastr─â acoper─â o gam─â larg─â de cursuri adaptate pentru adul╚Ťi ╚Öi pentru companii. Profesorii no╚Ötri ├«n╚Ťeleg specificul nevoilor ╚Öi a╚Ötept─ârilor acestui public, cre├ónd astfel un mediu de ├«nv─â╚Ťare eficient ╚Öi personalizat.
 • pentru angajamentul nostru de a ne ├«mbun─ât─â╚Ťii permanent: echipa noastr─â este dedicat─â cre╚Öterii profesionale constante, ├«n beneficiul cursan╚Ťilor no╚Ötri ╚Öi al mediului ├«n care trebuie s─â livr─âm programele de training. Astfel, analiz─âm mereu tendin╚Ťele de schimbare a nevoilor de ├«nv─â╚Ťare at├ót din punct de vedere al managementului unei firme c├ót ╚Öi din punct de vedere al angaja╚Ťilor.

Cum se desfășoară aceste cursuri ?

├Än func╚Ťie de dinamica de lucru a angaja╚Ťilor oferim cursuri at├ót online c├ót ╚Öi offline la sediul firmei sau al centrului nostru.

Cursurile sunt organizate ├«n module de 30 ore, cu 2 ╚Öedin╚Ťe pe s─âpt─âm├ón─â pentru a asigura o frecven╚Ť─â menit─â s─â faciliteze procesul mai rapid de ├«nv─â╚Ťare.

Cursurile sunt adaptate nivelelor conform Cadrului Comun European de Referin╚Ť─â, de la A1 la C1 ╚Öi ├«n func╚Ťie de nevoile de ├«nv─â╚Ťare a participan╚Ťilor.

Pute╚Ťi accesa STRUCTURA CURSURILOR pentru mai multe detalii.

Fiind cursuri corporate, acestea nu au o dat─â prestabilit─â de ├«ncepere, ele pot ├«ncepe la cerere ├«n func╚Ťie de data agreat─â.

Participan╚Ťii la cursuri sunt ├«ncadra╚Ťi ├«n grupe ├«n func╚Ťie de nivelul de limb─â printr-o testare preliminar─â complex─â, iar ├«nainte de ├«nceperea cursurilor se face o analiz─â de nevoi prin care se stabile╚Öte exact ceea ce cursan╚Ťii doresc sau au nevoie s─â studieze. Astfel, curriculumul ╚Öi con╚Ťinutul cursurilor sunt personalizate ├«n func╚Ťie de nevoile specifice ale participan╚Ťilor.

La sfârșitul fiecărui modul de curs are loc o testare finală urmată de un raport de progres oferit departamentului de resurse umane sau conducerii firmei.

Pașii de urmat pentru înscrierea la cursurile noastre

1. Ne comunica╚Ťi num─ârul de angaja┼úi pe care dori╚Ťi s─â-i implica╚Ťi ├«n procesul de ├«nv─â╚Ťare

2. Analiz─âm cererea ╚Öi obiectivele dorite ╚Öi venim cu o propunere de solu╚Ťii ├«n func╚Ťie de num─ârul de angaja╚Ťi

2. Facem evaluarea de nivel a participan┼úilor ╚Öi a nevoilor de ├«nv─â╚Ťare ╚Öi venim cu propuneri de grupare a acestora ├«n func╚Ťie de nivel ╚Öi nevoi.

3. Stabilim orarul de curs ├«n func┼úie de posibilit─â┼úile centrului ┼či disponibilitatea participan┼úilor la curs.

Lasa╚Ťi-ne datele de contact ╚Öi v─â vom contacta pentru o analiz─â a nevoilor de ├«nv─â╚Ťare!

  Data given on this form will be retained and used to address your request. Please see our privacy policy for more information.

  I want to receive news and offers via email

  Vrei mai multe informa╚Ťii?

  Lasă-ne datele tale și te vom suna

   Datele completate vor fi p─âstrate ╚Öi folosite ├«n vederea solu╚Ťion─ârii cererii tale. Vezi ╚Öi politica de confiden╚Ťialitate.

   Vreau s─â primesc nout─â╚Ťi ╚Öi oferte prin email

   Serviciile noastre pentru firme

   service color1

   Cursuri corporate de limbi str─âine pentru angaja╚Ťi

   Programe ce preg─âtesc personalul companiilor s─â-┼či ├«mbun─ât─â┼úeasc─â abilit─â┼úile de comunicare ┼či soft-skills.

   DETALII
   service color2

   Neuro-Language Coaching

   Oferim o abordare inedit─â ╚Öi durabil─â a ├«nv─â╚Ť─ârii limbilor str─âine care ├«mbin─â principiile moderne de predare a limbilor str─âine cu principii ╚Öi tehnici de coaching ╚Öi descoperiri moderne din neuro╚Ötiin╚Ť─â.

   DETALII
   service color3

   Programe de training specializate

   Adresate angaja┼úilor care au deja cuno┼čtin┼úe de limb─â str─âin─â dar doresc s─â-┼či ├«mbun─ât─â┼úeasc─â vocabularul ├«ntr-un domeniu anume.

   DETALII
   service color4

   Consultanţă Learning & Development

   Cu noi nu veţi fi niciodată singuri în organizarea cursurilor de limbi străină pentru angajaţii dumneavoastră.

   DETALII