fbpx

Curs Germana Copii Cluj

Limba german─â nu mai este doar o "mod─â", ci este o limb─â din ce ├«n ce mai folosit─â ╚Öi c─âutat─â ├«n zilele noastre iar cuno╚Ötin╚Ťele avansate ale acesteia pot deschide orizonturi noi. Cursurile de limba german─â pentru copii au fost concepute pentru a veni ├«n ajutorul p─ârin╚Ťilor care au recunoscut oportunit─â╚Ťile pe care cuno╚Ötin╚Ťele de limba german─â ar putea ├«nsemna pentru viitorul copiilor lor ╚Öi doresc ca cei mici s─â aib─â posibilitatea de a se familiariza cu aceast─â limb─â chiar de la o v├órst─â fraged─â. Predarea limbii germane ├«nc─â sufer─â un loc mai inferior ├«n cadrul ├«nv─â╚Ť─âm├óntului formal, ├«n compara╚Ťie de predarea limbii engleze, astfel copiii nu prea au acces la ├«nv─â╚Ťatarea acestei limbi ├«n clasele primare.

Pentru cine a fost conceput programul?

Programul a fost creat ├«n primul r├ónd pentru copiii de clase primare, care au acces redus la ├«nv─â╚Ťarea limbii germane ├«n cadrul programei ╚Öcolare. Cursurile de limba german─â sunt organizate pentru dou─â categorii de v├órst─â, respectiv:

 • copii de 8-9 ani (clasele 2-3)
 • copii de 10-11 ani (clasele 4-5)

Am ales să extindem accesul la cursurile de limba germană și copiilor de clasa a 5-a, deoarece în multe școli limba germană este introdusă ca a doua limbă străină în primul an de gimnaziu și copiii au nevoie de mult suport pentru depunerea bazelor acestei limbi.

Ce presupune programul?

Limba german─â este o limb─â foarte grea, cu multe reguli ╚Öi excep╚Ťii gramaticale, care, dac─â abordarea este una tradi╚Ťionalist─â, poate fi foarte cople╚Öitoare ╚Öi demotivant─â pentru un debutant ├«n ├«nv─â╚Ťarea acestei limbi. De aceea cursurile noastre ofer─â o abordare practic─â a limbii germane, cu mult accent pus pe comunicare ┼či joac─â, ├«ntr-o atmosfer─â prietenoas─â ╚Öi interactiv─â prin care copiii ├«nva┼ú─â limba german─â f─âr─â s─â realizeze. Baza programului este un curriculum sistematizat ┼či bine structurat, care este adaptat la interesele ┼či nevoile copiilor prin multe jocuri, competi┼úii ┼či activit─â┼úi de grup. Num─ârului copiilor ├«ntr-o grup─â este restr├óns, ceea ce ajut─â la dob├óndirea unui progres ├«nsemnat ├«ntr-o perioad─â scurt─â de timp.

Cum se organizeaz─â cursurile de germana pentru copii?

Cursurile sunt organizate ├«n┬áform─â ÔÇśongoingÔÇÖ pe tot parcursul anului ┼čcolar cu 1 ╚Öedin╚Ť─â de 1,5 ore (90 minute). Copiii pot s─â adere la cursurile de limba german─â ╚Öi pe parcursul anului ╚Öcolar ├«n limita disponibilit─â╚Ťii locurilor din grupe.

La ├«nscriere vom evalua cuno╚Ötin╚Ťele de limba german─â ale copiilor ╚Öi pe baza rezultatului ├«i vom repartiza la nivelul de studiu corespunz─âtor.

Aten┼úie: acest program este unul de lung─â durat─â, care necesit─â dedicare ┼či participare activ─â pentru aprofundarea c├ót mai eficient─â ┼či sistematic─â a limbii germane ┼či nu este conceput ca ┼či o serie de medita┼úii care se pot ├«ntrerupe oric├ónd. La baza conceperii acestui program de medita╚Ťii german─â pentru copii stau standardele lingvistice ale Cadrului Comun European de Referin┼ú─â a Limbilor.

Preţul cursului de limba germană:

Pre┼úul cursului este de┬á65 ron pe ┼čedin┼ú─â┬á/participant ╚Öi include toate materialele didactice ┼či manualul cursului.

Modalitatea de plat─â:

Taxa de curs se pl─âte┼čte lunar, pentru num─ârul de ┼čedin┼úe organizate ├«ntr-o lun─â, la ├«nceputul fiec─ârei luni (p├ón─â la data de 5 a lunii ├«n curs). ├Än cazul lunilor scurte, se va achita abonament pe 2 luni ├«n prealabil. ├Än caz de boal─â (dovedit─â prin adeverin┼ú─â medical─â) taxa de curs pentru ┼čedin┼úa pierdut─â va fi decontat─â luna urm─âtoare. Absen╚Ťa de la ┼čedin┼úele de curs din alte motive nu scute┼čte p─ârin┼úii de la plata cursului.

Ce alte abilităţi ai copiilor mai dezvoltă programul în afară de cele lingvistice?

  • ├«┼či vor exersa abilit─â┼úile de comunicare ├«n limba german─â f─âr─â inhibi┼úii
  • vor avea o deschidere cultural─â prin temele abordate ├«n timpul cursului
  • vor ├«nv─â┼úa cum s─â socializeze ├«n mod spontan ├«n limba german─â
  • ├«┼či vor dezvolta ├«ncrederea ├«n sine ┼či ├«n abilit─â┼úile lor de a utiliza limba german─â
  • ├«┼či vor dezvolta spiritul de echip─â precum ┼či abilit─â┼úile de a lucra cu un partener sau ├«n cadrul unei echipe
  • vor ├«nsu┼či technici utile cum s─â ├«┼či exerseze cuno┼čtin┼úele limbii germane ┼či ├«n afara orelor de studiu

Când începem ? Din 2 octombrie 2023

├Änscrierea la cursuri se face prin completarea formularului de mai jos. Vom lua leg─âtura cu parintii cu cca 7- 10 zile ├«nainte de ├«nceperea cursurilor pentru o testare prealabil─â a nivelului de cuno╚Ötin╚Ťe al viitorilor cursanti.

Loca╚Ťia de desf─â╚Öurare a cursurilor:

Pret : 65 RON

Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi p─âstrate ╚Öi folosite ├«n vederea solu╚Ťion─ârii cererii tale. Vezi ╚Öi politica de confiden╚Ťialitate.

  Vreau s─â primesc nout─â╚Ťi ╚Öi oferte prin email

  Te-ar putea interesa si

  31-05-2024

  27-09-2024

  23-03-2024