Cursuri de limba engleză pentru copii (6 – 11 ani)

Aceste cursuri de limba engleză pentru copii sunt create pentru a veni în întâmpinarea părinţilor care doresc să îşi înscrie copiii într-un program de dezvoltare lingvistică în afara orelor de la şcoală. Programul oferă o abordare practică a limbii engleze, cu mult accent pus pe comunicare şi joacă, într-o atmosferă familială şi prietenoasă. Astfel,  copiii învaţă fără să realizeze că li se predă o limbă străină. La baza cursurilor pentru copii există un curriculum sistematizat şi bine structurat, care este adaptat la interesele şi nevoile copiilor. Acesta implică multe jocuri, competiţii şi activităţi de grup. Numărului restrâns al copiilor într-o grupă face ca progresul să fie însemnat într-o perioadă scurtă de timp.

În cadrul cursurilor de limba engleză copiii: 

 • îşi vor exersa abilităţile de comunicare fără inhibiţii
 • vor învăţa cum să îşi expună punctul de vedere şi părerea despre anumite teme studiate
 • vor învăţa cum să socializeze în mod spontan într-o limbă străină
 • îşi vor dezvolta încrederea în sine şi în abilităţile lor de a utiliza limba engleză
 • îşi vor dezvolta spiritul de echipă precum şi abilităţile de a lucra cu un partener sau în cadrul unei echipe
 • vor învăţa tehnici de examen şi cum să îşi controleze anxietatea în timpul unui examen
 • îşi vor însuşi tehnici utile cum să îşi exerseze cunoştinţele de limba engleză şi în afara orelor de studiu

Cum se organizează cursurile de limba engleză pentru copii?

Cursurile sunt organizate în două module semestriale pe parcursul unui an şcolar. Un modul conține 15 săptămâni de studiu, 45 de ore în total, organizate în 2 ședințe săptămânale a câte 1,5 ore. Programul este construit conform calendarului şcolar, respectând astfel vacanţele şcolare precum şi sărbătorile oficiale.

Numărul maxim de copii într-o grupă este de 6.

Atenţie: acest program de cursuri de engleză pentru copii este unul de lungă durată. Necesită dedicare şi participare activă pentru aprofundarea cât mai eficientă şi sistematică a limbii engleze şi nu este conceput ca şi o serie de meditaţii care se pot întrerupe oricând. La baza conceperii acestui program stau standardele lingvistice ale Cadrului Comun European de Referinţă a Limbilor precum şi ale examenelor Cambridge Young Learners valabile pentru progresul recomandat însuşirii limbii engleze la şcolari de clase primare.

Preţul cursului de engleză:


Preţul cursului este de 35 ron pe oră / participant (53 ron pe şedinţă de curs de 1,5 ore / participant)

Taxă de înregistrare: 150 ron (taxa se plăteşte la înscrierea în program, împreună cu primul abonament lunar)

Preţul cursului include toate materialele didactice şi manualul cursului.

Modalitatea de plată:
Taxa de curs se plăteşte lunar, pentru numărul de şedinţe organizate într-o lună, la începutul fiecărei luni (până la data de 5 a lunii în curs). În cazul lunilor scurte, se va achita abonament pe 2 luni în prealabil. În caz de boală (dovedită prin adeverinţă medicală) taxa de curs pentru şedinţa pierdută va fi decontată luna următoare. Neprezenţa la şedinţele de curs din alte motive nu scuteşte părinţii de la plata cursului.

Taxa de înregistrare  se plătește la înscriere, împreună cu primul abonament lunar. Taxa va fi dedusă din valoarea ultimului abonament lunar cu condiția neîntreruperii frecvenței la curs până la finalul anului școlar 2021.

 

Când încep cursurile ? Din 15 februarie 2021

Pret : 35/ora RON

Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.


  Te-ar putea interesa si

  11-06-2021

  11-06-2021

  09-04-2021