fbpx

Cursuri Engleza Copii Cluj Napoca (6 – 10 ani)

Aceste cursuri de limba englez─â pentru copii sunt create pentru a veni ├«n ├«nt├ómpinarea p─ârin┼úilor care doresc s─â ├«┼či ├«nscrie copiii ├«ntr-un program de dezvoltare lingvistic─â ├«n afara orelor de la ┼čcoal─â. Programul ofer─â o abordare practic─â a limbii engleze, cu mult accent pus pe comunicare ┼či joac─â, ├«ntr-o atmosfer─â familial─â ┼či prietenoas─â. Astfel,┬á copiii ├«nva┼ú─â f─âr─â s─â realizeze c─â li se pred─â o limb─â str─âin─â. La baza cursurilor pentru copii exist─â un curriculum sistematizat ┼či bine structurat, care este adaptat la interesele ┼či nevoile copiilor. Acesta implic─â multe jocuri, competi┼úii ┼či activit─â┼úi de grup. Num─ârului restr├óns al copiilor ├«ntr-o grup─â face ca progresul s─â fie ├«nsemnat ├«ntr-o perioad─â scurt─â de timp.

În cadrul cursurilor de limba engleză copiii: 

 • ├«┼či vor exersa abilit─â┼úile de comunicare f─âr─â inhibi┼úii
 • vor ├«nv─â┼úa cum s─â ├«┼či expun─â punctul de vedere ┼či p─ârerea despre anumite teme studiate
 • vor ├«nv─â┼úa cum s─â socializeze ├«n mod spontan ├«ntr-o limb─â str─âin─â
 • ├«┼či vor dezvolta ├«ncrederea ├«n sine ┼či ├«n abilit─â┼úile lor de a utiliza limba englez─â
 • ├«┼či vor dezvolta spiritul de echip─â precum ┼či abilit─â┼úile de a lucra cu un partener sau ├«n cadrul unei echipe
 • vor ├«nv─â┼úa tehnici de examen ┼či cum s─â ├«┼či controleze anxietatea ├«n timpul unui examen
 • ├«┼či vor ├«nsu┼či tehnici utile cum s─â ├«┼či exerseze cuno┼čtin┼úele de limba englez─â ┼či ├«n afara orelor de studiu

Cum se organizeaz─â cursurile de limba englez─â pentru copii?

Cursurile sunt organizate ├«n┬áform─â ÔÇśongoingÔÇÖ( pe tot parcursul anului ┼čcolar, cu 1 ╚Öedin╚Ť─â pe s─âpt─âm├ón─â de 1,5 ore (90 minute). Copiii pot s─â adere la cursurile de limba englez─â ╚Öi pe parcursul anului ╚Öcolar. La ├«nscriere vom evalua cuno╚Ötin╚Ťele de limba englez─â ale copiilor ╚Öi pe baza rezultatului ├«i vom repartiza la nivelul de studiu corespunz─âtor.

Numărul maxim de copii într-o grupă este de 10.

Aten┼úie: acest program de cursuri de englez─â pentru copii este unul de lung─â durat─â. Necesit─â dedicare ┼či participare activ─â pentru aprofundarea c├ót mai eficient─â ┼či sistematic─â a limbii engleze ┼či nu este conceput ca ┼či o serie de medita┼úii care se pot ├«ntrerupe oric├ónd. La baza conceperii acestui program stau standardele lingvistice ale Cadrului Comun European de Referin┼ú─â a Limbilor precum ┼či ale examenelor Cambridge Young Learners valabile pentru progresul recomandat ├«nsu┼čirii limbii engleze la ┼čcolari de clase primare.

Preţul cursului de engleză:


Pre┼úul cursului este de 65 ron pe┬á┼čedin┼ú─â de curs de 1,5 ore / participant.

Pre┼úul cursului include toate materialele didactice ┼či manualul cursului.

Modalitatea de plat─â:
Taxa de curs se pl─âte┼čte lunar, pentru num─ârul de ┼čedin┼úe organizate ├«ntr-o lun─â, la ├«nceputul fiec─ârei luni (p├ón─â la data de 5 a lunii ├«n curs). ├Än cazul lunilor scurte, se va achita abonament pe 2 luni ├«n prealabil. ├Än caz de boal─â (dovedit─â prin adeverin┼ú─â medical─â) taxa de curs pentru ┼čedin┼úa pierdut─â va fi decontat─â luna urm─âtoare. Neprezen┼úa la ┼čedin┼úele de curs din alte motive nu scute┼čte p─ârin┼úii de la plata cursului.

Începem grupe noi din 2 Octombrie 2023

├Änscrierea la cursuri se face prin completarea formularului de mai jos. Vom lua leg─âtura cu parintii cu cca 7- 10 zile ├«nainte de ├«nceperea cursurilor pentru o testare prealabil─â a nivelului de cuno╚Ötin╚Ťe al viitorilor cursanti.

Pret : 65 RON

Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi p─âstrate ╚Öi folosite ├«n vederea solu╚Ťion─ârii cererii tale. Vezi ╚Öi politica de confiden╚Ťialitate.

  Vreau s─â primesc nout─â╚Ťi ╚Öi oferte prin email

  Te-ar putea interesa si

  23-03-2024

  24-11-2023

  05-04-2024