Curs de robotică în limba engleză pentru copii (English with Robotics)

Cursul de robotica (English with Robotics) este un program în limba engleză sub forma unui club creat pentru copii cu vârste între 9 şi 14 ani şi care-i va ajuta să se familiarizeze şi să îndrăgească conceptul de robotică dezvoltându-le gândirea sistematică şi antrenându-le abilităţile cognitive pentru a crea instrucţiuni logice în designul, construirea şi programarea unor roboţi cu ajutorul kit-urilor de robotică LEGO Mindstorm Robotics Invention System.

Copiii vor lucra la diferite proiecte interesante de grup sau individuale, în funcţie de ce preferă să creeze, şi vor avea parte de experienţe de învățare practice -‘hands-on’, toate acestea în timp ce își vor dezvolta și cunoștințele de limba engleză pe tot parcursul realizării task-urilor.

Noi oferim tot echipamentul: kit-urile de robotică, calculatoarele și programele software. Copiii vor trebui să fie echipați cu un caiet de notițe, creion, motivație și multă voie bună. Prima provocare va include, de exemplu, o scurtă recapitulare a unor probleme de matematică care-i  vor ajuta pe copii să construiască un roboțel mai simplu și să creeze  instrucțiunile necesare pentru a-l dirija printr-un labirint.

Ce vor face copiii la acest curs de robotică ?

 • își vor dezvolta gândirea logică și abilitățile de rezolvare a unor probleme 
 • vor exersa și consolida bazele programării și vor învăța despre echipamentele de input și output, variabilele, tipurile, condițiile și iterațiile de date 
 • vor dobândi cunoștințe de bază în știința mișcării mecanice precum și în aplicarea senzorilor pentru a detecta lumină, culoare, atingere / contact și distanță
 • vor aplica cunoștințele învățate în a programa un robot ‘inteligent’.

Cum se organizează cursurile de robotică în limba engleză pentru copii?

Cursurile sunt organizate în formă ‘ongoing’ , pe tot parcursul anului şcolar,  cu o ședință săptămânală de 2 ore (120 minute). Copiii pot să adere la cursurile de robotică în limba engleză și pe parcursul anului școlar. 

Numărul minim de copii dintr-o grupă este de 6, iar cel maxim este de 12.

Atenţie: acest program de cursuri de robotică în limba engleză este unul de lungă durată. Necesită dedicare şi participare activă pentru aprofundarea cât mai eficientă şi sistematică a limbii engleze şi nu este conceput ca şi o serie de meditaţii care se pot întrerupe oricând.

Pret de sedinta de 2 ore: 80 RON

Modalitatea de plată:
Taxa de curs se plăteşte lunar, până în data de 5 a lunii în curs, pentru numărul de şedinţe organizate în respectiva lună. În cazul lunilor scurte, se va achita abonament pe 2 luni în prealabil. În caz de boală (dovedită prin adeverinţă medicală) taxa de curs pentru şedinţa pierdută va fi decontată luna următoare. Absenţa de la şedinţele de curs din alte motive nu scuteşte părinţii de la plata cursului.

Programul este construit pe baza unui proiect îndelungat ce necesită prezenţa copiilor la fiecare sesiune.  Neprezenţa la şedinţele de curs din alte motive decât de boală (dovedit prin adeverință medical), nu scuteşte părinţii de la plata cursului.

Pret : 80 RON

Data limita inscriere : 30-09-2021

Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.


  Te-ar putea interesa si

  09-04-2022

  05-02-2022