660

de persoana /
RON
Home Programe pentru copii

Curs de robotică în limba engleză pentru copii (English with Robotics)

Curs de robotică în limba engleză pentru copii (English with Robotics)

Cursul de robotica (English with Robotics) este un program în limba engleză sub forma unui club creat pentru copii cu vârste între 9 şi 14 ani pentru a-i ajuta să se  familiarizeze şi să îndrăgească conceptul de robotică dezvoltându-le gândirea sistematică şi cea computaţională (gândirea de calcul) şi antrenându-le abilităţile cognitive pentru a crea instrucţiuni logice în designul, construirea şi programarea unor roboţi cu ajutorul kit-urilor de robotică LEGO Mindstorm Robotics Invention System.

Acest program de robotică trebuit privit ca o activitate de antrenare a creativităţii şi de găsire a soluţiilor. Copiii implicaţi vor trebui să-şi dezvolte creativitatea şi imaginaţia pentru a-şi crea şi a construi proprii roboţi.  De asemenea, vor avea oportunitatea să –şi dezvolte şi abilităţile de comunicare şi colaborare în echipă explorând  o varietate de sisteme tehnologice şi de inginerie ceea ce-i va pregăti pentru viitoare cariere în domeniul ştiinţei, matematicii sau ingineriei.

Cum se va desfăşura cursul de robotică?

În timpul cursurilor de robotică, copiii vor discuta obiectivele de învăţare şi strategiile adoptate pentru fiecare “misiune” în parte şi vor lucra atât individual cât şi în echipă pentru procesul de design şi de construire a roboţilor.  Vom avea şi sesiuni de testare a roboţilor creaţi unde vom testa dacă fiecare robot poate să execute o anumită comandă, lucru ce va genera discuţii menite să analizeze rezultatele fiecărei misiuni (comenzi a robotului). Pe durata programului copii vor trebi să ţină un “jurnal” în care vor nota evoluţia proiectului, raportări de misiuni, notiţe şi soluţiile problemelor întâmpinate. Fiind un club de activităţi în limba engleză, copiii vor avea ocazia să interacţioneze, să studieze şi să discute în limba engleză.

Structura curs de robotică - English with Robotics:

Cursul este organizat la trei nivele de dificultate, făcându-se astfel și o diferențiere pe vârste, precum și pe nivele de cunoștințe de limba engleză și de matematică. Parcurgerea unui nivel de cunoștințe necesită între 90 - 150 ore de studiu, în forma urmării unor module consecutive de curs.

Curs 1 - Foundations of Robotics

categ. vârstă: 8-10 ani

nivel min. necesar de lb. engleză: A.1.3-A2

Curs 2 - Intermediate Robotics

 

categ vârstă: 10-12 ani

nivel min. necesar de lb. engleză: A2.2-B1

Curs 3 - Advance Robotics

 

categ vârstă: 12-14 ani

nivel min. necesar de lb. engleză: B1-B2

 

Un modul de curs conține 10 săptămâni de studiu, 15 ore în total, organizate în 1 ședință săptămânală a câte 1,5 ore. Grupele se formează cu minim 5 şi maxim 12 copii.

Data de începere: 29 ianuarie 2020

Data limită de înscriere: 21 ianuarie 2020

Costul participării la cursurile de robotică este după cum urmează:

Pret pe ora: 44 RON

Pret de sedinta de 1,5 ore: 66 RON

Pret total modul de 15 ore: 660 RON

Modalitatea de plată:

Taxa de curs se plăteşte în două rate:

Rata 1 (la înscriere): 360 RON

Rata 2 (în săptămâna 5 a cursului): 300 RON

Programul este construit pe baza unui proiect îndelungat ce necesită prezenţa copiilor la fiecare sesiune.  Neprezenţa la şedinţele de curs din alte motive decât de boală (dovedit prin adeverință medical), nu scuteşte părinţii de la plata cursului.

Modalitatea de plată:

Taxa de curs se plăteşte lunar, pentru numărul de şedinţe organizate într-o lună, la începutul fiecărei luni . Programul este construit pe baza unui proiect îndelungat ce necesită prezenţa copiilor la fiecare sesiune.  Neprezenţa la şedinţele de curs din alte motive decât de boală, nu scuteşte părinţii de la plata cursului.

Atenţie! Programul English with Robotics este un club de activităţi în limba engleză, iar copiii ce doresc să participe la acest program trebuie să aibă un nivel minim conversaţional de limba engleză.

Pret : 660 RON

Data limita inscriere : 06-01-2020

Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

Data given on this form will be retained and used to address your request. Please see our privacy policy for more information.


Te-ar putea interesa si

30-05-2020

23-05-2020

08-06-2020