Közösségi Napközi Iskolásoknak – SCHOOL HUB BRIDGE JUNIOR

A Közösségi Napközi program azoknak a szülőknek szeretne segítséget nyújtani, akik iskoláskorú gyerekeiket egy biztonságos környezetben és megfelelő felügyelet alatt szeretnék tudni napközben. A program segít a gyerekeknek:

 • megfelelő felszerelés és technikai segítség biztosításával kapcsolódni és résztvenni az online iskolai oktatásban (kapcsolódni az oktatási felületre és a live oktatási videoprogramba)
 • házifeladataik megoldásában és az iskolai oktatás utáni idő hasznos eltöltésében - Afterschool 

A Közösségi Napközi program  Afterschool gyanánt is szolgál a gyerekek iskolai programjának függvényében, ugyanakkor egy olyan közös tanulási teret és helyet is biztosít, amely lehetővé teszi a gyerekeknek az online iskolai oktatásban való hatékony és felelős résztvételt és ennek érdekében megfelelő technikai segítséget és motiváló felügyeletet biztosít. Igény szerint és az iskolai program függvényében, a gyerekek egy teljes napot (max. 9 óra) vagy félnapot (max. 5 óra) tölthetnek a Bridge Junior Közösségi Napköziben. 

Azok a  gyerekek akiknek nem kell online iskolai oktatásban résztvenniük, házi feladataikat és iskolai projektjeiket fogják elvégezni, valamint érdekes és szórakoztató angol nyelvi tevékenységekben fognak résztvenni, mint például: angol társalgási klub, debate club, public speaking, valamint más, kreatív típusú foglalkozásban. 

Mit ajánl a Bridge Junior Közösségi Napközi?

   • 12.00-17.00 óra közötti állandó felügyelt programot
   • számítógépekkel, webkamerával, interaktív táblával felszerelt tantermeket és tanulási helyet 
   • állandó felügyeletet 
   • megfelelő infrastruktúrát és technikai segítséget azon gyerekek számára akik online (is) fognak tanulni szeptembertől; a gyerekek saját technikai felszerelésüket is hozhatják (laptop, tablet), számukra ingyenes internet kapcsolódást biztosítunk wifi-n keresztül. Azon gyerekeknek, akik nem rendelkeznek saját technikai eszközökkel, intézményünk saját (véges számú) számítógépes eszköztárához biztosít hozzáférést.
   • angol társalgási klub
   • catering cég által kiszállított ebéd elfogyasztásának lehetőségét a székhelyünkön, külön kialakított helyiségben 
   • szünetekben gyümölcsöt, vizet, teát biztosítunk a gyerekek számára valamint lehetőséget biztosítunk szép idő esetén az intézményünk kertjében való kikapcsolódásra és levegőzésre 
   • abban az esetben ha min. 8 barát/osztálytárs egyidőben csatlakozik a programhoz, külön tanulási termet biztosítunk számukra az online iskolai oktatásban való résztvételhez 

Mennyibe kerül a Bridge Junior Közösségi Napközi programban való résztvétel?

A programban való résztvétel egy havi bérlet kiváltása által történik, az igényelt napi program kiválasztásával (hosszú vagy rövid napi program)

A havi bérlet költsége:

Rövid program: 12.00-17.00 (max. 5 óra naponta)     1080 RON / hónap (az ár nem tartalmazza a napi ebédet)

*A fenti árak nem tartalmazzák a napi ebéd árát

A fizetés módja:

A Bridge Junior Közösségi Napközi program ára havonta fizetendő, előfizetéssel, az aktuális hónap 5.-ig. A befizetett bérlet összegét csakis orvosi igazolással bizonyított, betegség okozta hiányzás esetén térítjük vissza. Amennyiben a hiányzás más okból történik, a díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

Árengedmények:

A napi ebédet a Mesele Vesele catering cégtől fogjuk megrendelni a gyerekek számára, amelyet az intézményünk székhelyén kialakított külön helyiségben tudnak elfogyasztani. A napi menü ára az aktuális hónapra előre, a hónap elején fizetendő. Azokat a napokra, amelyeken a gyerekek hiányoztak a következő hónap étkezési díjából fogjuk levonni.

 A napi ebéd díja: 15 RON/nap (leves, második és kenyér) 

Pret : 1080 RON

Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.


  Te-ar putea interesa si

  11-06-2021

  22-05-2021

  19-05-2021