Román Nyelvfejlesztő Klub gyerekeknek:

Mit jelent a program?

A Román Nyelvfejlesztő Klub azzal a céllal jött létre, hogy egy hiánypótló, gyakorlatias nyelvfejlesztő lehetőséget nyújtson azon kis- és középiskolás gyerekek számára, akik nehézséggel küszködnek az iskolában a román nyelv elsajátítása terén. A klub nagyon jó keretet nyújt ahhoz, hogy a gyerekek egy közvetlen, kreatív és biztonságos környezetben barátkozzanak a román nyelvvel és az aktív, mindennapi román nyelvhasználattal. A program a társalgási készségek fejlesztésére, szókincs és nyelvtév ismeretek bővítésére, valamint a kiejtés gyakorlására fekteti a hangsúlyt nyelvfejlesztő játékot és kreatív foglalkozások segítségével. A gyerekeknek lehetősége nyílik az előzetes tudásuk felfrissitésére és begyakorlására, valamint új fogalmak elsajátítására. A román nyelvfejlesztő klub segítségével a gyerekek rövid idő leforgása alatt javíthatnak iskolai eredményeiken is.

A Román Nyelvfejlesztő Klub előnyei:

 • a gyerekeknek lehetősége nyílik a rendszeres, román nyelven történő társalgásra, így természetesebb módon tanulnak meg román nyelven kommunikálni
 • a program segít a gyerekeknek pozitív élményekkel asszociálni a román nyelvtanulást
 • a gyerekek a célnyelven fognak kommunikálni, ezáltal fejlesztve a könnyed és folyékony beszédet és a kiejtés helyességét
 • a foglalkozások által a gyerekek önbizalomra tesznek szert a román nyelven történő társalgás terén
 • a gyerekek szórakoztató, barátságos és motiváló oktatási környezetben fejleszthetik román nyelvi ismereteiket
 • a nyelvi játékok segítségével a gyerekek fejleszthetik a csoportba való harmonikus beilleszkedési készségüket
 • a program olyan tevékenyégeket is tartalmaz, amelyek a gyerekek kreativitását és fantáziáját serkentik

Hogyan szervezzük a Román Nyelvfejlesztő Klubot?

 • A programot két félévben szervezzük meg egy iskolai év alatt. Egy féléves modul 15 hétig tart, 30 tanórát tartalmaz, amelyeket heti 1 x 2 órás vagy 2  x 1,5 orás ülésekben szervezünk. A klubot az iskolai év kalendáriuma alapján szervezzük, így minden vakációt és hivatalos ünnepnapot figyelembe veszünk.A Román Nyelvfejlesztő Klub 6-18 éves iskolás gyerekeknek szól, akikkel különböző korosztályokban dolgozunk.A program keretén belüli minimális létszám 6, a maximális pedig 10.

  A Román Nyelvfejlesztő Klub ára: A klub ára: 35 ron/óra/résztvevő (70 ron/2 órás foglalkozás/résztvevő)
 • Jelentkezési díj: 150 ron (a jelentkezési díjat iratkozáskor kell befizetni, az első havi bérlettel együtt)A tandíj minden szükséges tananyagot és munkalapot tartalmaz.

 

 • Árengedmény testvérek számára: 10% A fizetés módja:A tandíj havi bérlet formájában fizetendő, minden hónap elején (minden hónap 5.-ig), az illető hónapban szervezett óraszámra. Rövid hónapok esetén előre 2 havi bérlet fizetés történik. A tandíjat csakis orvosi igazolással bizonyított, betegség okozta hiányzás esetén térítjük vissza. Amennyiben a hiányzás más okból történik, a tandíjat nem áll módunkban visszatéríteni.A jelentkezési díjat iratkozáskor kell befizetni, az első havi bérlettel együtt. Amennyiben gyerekek folyamatosan, megszakítás nélkül jár a foglalkozásokra a féléves modul alatt, a befizetett jelentkezési díjat levonjuk az utolsó havi bérlet árából. Amennyiben visszalépnek a programból, a jelentkezési díjat visszatartjuk.

A Román Nyelvfejlesztő Klub felépítése:

Klub elnevezéseProgram típusaSzintKorosztályAjánlott oktatási óraszám

CLUB

‚BRIDGE JUNIOR’

(6-11 év)

Klub 1 Bevezető A16-7-8 év (0-1-2. osztály)Min. 150 tanóra
Klub 2 Kezdő A18-9 év (2-3. osztály)Min. 150 tanóra
Klub 3 Kezdő A1.210-11 év (4-5. osztály)Min. 150 tanóra
Klub 4 Alapfok A2Min. 150 tanóra

CLUB

‚BRIDGE GIMNAZIU’

(11 - 14 év)

Klub 1 Kezdő A111-12 év (5-6. osztály)Min. 150 tanóra
Klub 2 Alapfok A2Min. 150 tanóra
Klub 3 Alapfok A213-14 év (7-8 osztály)Min. 150 tanóra
Klub 4Alsó középfok B1Min. 150 tanóra

CLUB ‚BRIDGE LICEU’

(15 – 17 év)

Klub 1 Alsó középfok B115-18 év (9-12 osztály)Min. 150 tanóra
Klub 2 Középfok B1+Min. 150 tanóra

 

Pret : 35 / ora RON

Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.


  Te-ar putea interesa si

  09-04-2021

  22-05-2021

  11-06-2021