Home Proiecte

Corporate Language Education

Corporate Language Education

Corporate Language Education

Cursurile in cadrul corporatiilor reprezinta un segment special din educatia continua ce nu este deservit corespunzator de programele de training pentru profesori. Nevoile de invatare a unei limbi a angajatilor din cadrul firmelor precum si cererile finantatorilor acestor cursuri necesita o abordare diferita fata de restul cursurilor de limbi straine pentru adulti.
Printr-un parteneriat cu 3 alte centre din Austria, Ungaria si Slovenia am inceput un proiect greu dar frumos in cadrul unui schimb de experienta cu privire la stabilirea unor bune practici  in domeniul predarii limbii engleze in cadrul firmelor si corporatiilor ce apeleaza la prestatorii de servicii de limbi straine pentru  diverse programe de invatare sau aprofundare a limbii engleze specializate.
Vom incerca impreuna sa raspundem la 10 intrebari cheie ce vor duce la o analiza amanuntita a pietei cursurilor de limbi straine in fiecare tara partenera, fapt ce va constitui, speram,  baza unor proiecte viitoare privind nevoile profesorilor si al participantilor, continutul sau adaptarea unor programe de training specializat ce sa raspunda nevoilor acestei piete.
Puteti urmari activitatea acestui proiect aici: http://corlanedu.eu/