adminblsh

06 septembrie 2021

Nici un comentariu

Home BlogMagyarul

ROBOTIKA ANGOL NYELVEN

ROBOTIKA ANGOL NYELVEN

Fedezd fel a robotika és programozás világának első csodáit az interaktív angol nyelvű robotika tanfolyamunk keretén belül és építsd meg az első saját robotodat a LEGO Mindstorms-al!

A tanfolyamunk fő célja az, hogy kreatív, kihívásokkal tele és szórakoztató jellegű módszerekkel segítsük elő a gyerekek angol nyelvi fejlődését. A gyerekek olyan praktikus és alkalmazott technikákkal készítik el a csoportos projekteket és kísérleteket, amelyek nemcsak a technikai ismereteiket, hanem az angol nyelvi tudásukat is hatékonyan fejlesztik.

A program keretén belül minden szükséges technikai felszerelést mi biztosítunk: a robotika kit-eket, a számítógépeket valamint a számítógépes programokat. A gyerekeknek jegyzetfüzettel, ceruzával, kíváncsi érdeklődéssel és sok-sok jókedvvel kell felszerelkezniük. A tanfolyam első kihívása például az lesz, hogy egy rövid matematikai összefoglaló után a gyerekek megépítenek egy egyszerűbb típusú robotot, amelyet az átismételt matematikai ismeretek segítségével utasításokkal látnak el és átvezetnek egy labirintuson keresztül. 

A program keretén belül a gyerekek érdekesnél érdekesebb projekteket fognak megvalósítani, robotokat fognak megépíteni, beprogramozni, tesztelni és a felmerülő problémákra önálló módon fognak megoldásokat találni. A robotika tanfolyam alatt a gyerekek kis mérnökökké és tudósokká válnak!

A Robotika angol nyelven tanfolyam keretén belül a gyerekek:

 • fejlesztik a problémamegoldó készségüket és logikus gondolkodásukat;
 • megismerik és begyakorolják a programozás alapjait, valamint technikai ismeretekre tesznek szert;
 • megtanulják a mechanikus mozgás alapelveit valamint azon szenzorok alkalmazását, amelyek felismerik a fényt, a színeket, az érintést és a távolságot;
 • alkalmazni tudják az intelligens robot megépítéséhez és beprogramozásához szükséges alapismereteiket.

Hogyan szervezzük a Robotika angol nyelven tanfolyamot?

A program egy egész iskolai évre kiterjedő foglalkozás, amelyet heti 2 órás ülésekben szervezünk. A klubot az iskolai év kalendáriuma alapján szervezzük, így minden iskolai vakációt és hivatalos ünnepnapot figyelembe veszünk. A Robotika angol nyelven tanfolyam 9-12 éves iskolás gyerekeknek szól. A minimális létszám 6, a maximális pedig 12.

A robotika angol nyelven tanfolyam ára: 

A tanórák ára: 80 ron / 2 órás ülés / résztvevő

A tandíj tartalmazza a felszereléseket valamint a szükséges didaktikai és szemléltető eszközöket.

A fizetés módja:
A tandíj havonta fizetendő, az adott hónapban megszervezett tanórákra. A aktuális havi tandíj befizetési határideje minden hónap 5.-e. A rövid, vakációs hónapok esetében, a befizetés két hónapra előre történik. Orvosi igazolással bizonyított betegség esetében a hiányzásokat a következő havi befizetéskor levonjuk. Amennyiben a hiányzás más okból történik, a tandíjat nem áll módunkban levonni a következő hónapban. 

Mikor kezdődnek a nyelvtanfolyamok? 2021 október 4.-én

Iratkozási határidő : 2021 szeptember 30

  Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.


  Lasă un răspuns

  Prin completarea acestui formular ești de acord să publicăm comentariu tău. Adresa ta de email nu va fi publicată. Citește mai multe în politică de confidențialitate.

  Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *