Tavaszi Román Nyelvfejlesztő Klub

Mit tartalmaz a program?

A Tavaszi Román Nyelvfejlesztő Klub egy nagyon jó keretet nyújt ahhoz, hogy a résztvevő gyerekek egy közvetlen, kreatív és biztonságos környezetben barátkozzanak a román nyelvvel és az aktív, mindennapi román nyelvhasználattal, így természetesebb módon tanulnak meg román nyelven kommunikálni. A program a társalgási készségek fejlesztésére, a szókincs bővítésére és a kiejtés gyakorlására fekteti a hangsúlyt nyelvfejlesztő játékok és kreatív foglalkozások segítségével. 

A Tavaszi Román Nyelvfejlesztő Klub segít a gyerekeknek pozitív élményekkel asszociálni a román nyelvtanulást, lehetőséget biztosítva a előzetes ismereteik felfrissitésére és begyakorlására, valamint új fogalmak elsajátítására.  A gyerekek nap mint nap a célnyelven fognak kommunikálni, ezáltal fejlesztve a könnyed és folyékony beszédet és a kiejtés helyességét. A nyelvi játékok segítségével a gyerekek önbizalomra tesznek szert a román nyelven történő társalgás terén, valamint fejleszthetik a csoportba való harmonikus beilleszkedési készségüket. A program keretén belül tervezett arts&crafts típusú kézműves tevékenységek segítenek a gyerekek kifejezési, összpontosítási és kézügyességi készségeik fejlesztésében. 

A Tavaszi Román Nyelvfejlesztő Klub időtartama alatt a gyerekek napi 4 órát fognak elmerülni egy-egy fő napi témába, amelyek segítenek az új nyelvi fogalmakat és szókincset kontextusban, a saját kis világukhoz kapcsolva elsajátítani. 

A Tavaszi Román Nyelvfejlesztő Klub felépítése:

9.00-9.30 – a gyerekek fogadása, bemelegítő játékok, énekek, a napi téma bevezetése

9.30-11.00 – a nyelvi ismeretek gyakorlása és fejlesztése, nyelv-gyakorló tevékenységek és játékok

11.00-11.30 – a tízórai és gyümölcs közös elfogyasztása 

11.30-13.00 – kommunikációs gyakorlatok, a napi témához kapcsolódó arts&crafts kézműves tevékenységek, énekek, csoport játékok

A program ára: 

Román nyelvi klubok

380 RON (1 hét, 20 óra, tartalmazza a tízórait)

Árengedmény testvérek számára: 10%

Iratkozási határidő: 2020 Március 27

A fizetés módja:

A tandíj kifizetése a fentiekben feltüntetett árlista és iratkozási határidő alapján történik. A tandíjat csakis orvosi igazolással bizonyított, betegség okozta hiányzás esetén térítjük vissza. Amennyiben a hiányzás más okból történik, a tandíjat nem áll módunkban visszatéríteni.

Lasă un răspuns

Prin completarea acestui formular ești de acord să publicăm comentariu tău. Adresa ta de email nu va fi publicată. Citește mai multe în politică de confidențialitate.

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *