fbpx
Curs Limba Maghiara în grupă
de persoana /
RON
950
Home Cursuri

Curs limba maghiara în grupă

Curs limba maghiara în grupă

Course Attendees

Still no participant

Regulamentul cursurilor

Regulamentul cursurilor

Pentru buna desf─â┼čurare a activit─â┼úii Centrului de Limbi Str─âine ┼či Examinare Interna┼úional─â BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE ┼či a asigur─ârii eficien┼úei maxime a cursurilor v─â rug─âm s─â lua┼úi ├«n considerare urm─âtoarele cerin┼úe:  

1. Înscrierea la cursuri

 • ├«nscrierea se face personal prin┬ácompletarea unui formular de inscriere, a unui contract de studiu ┼či┬áachitarea a 50 % din taxa de curs. Se considera ├«nscri┼či la curs doar participan┼úii care ┼či-au achitat acest avans ├«naintea ├«nceperi cursurilor.┬áNu se accept─â la cursuri participan┼úii care se ├«nscriu la telefon sau prin email.
 • ├«n cazul ├«n care un anumit curs nu se formeaz─â, taxa de curs achitata ├«n prealabil va fi restituit─â.
 • La ├«nscriere se vor men┼úiona pe formularul de ├«nscriere┬áop┼úiunile de grup─â / pret dorite┬áurm├ónd ca┬ála finalizarea ├«nscrierilor┬ás─â ┼če ┼čtie┬ánum─ârul de participan┼úi pentru fiecare nivel┬á├«n parte ┼či s─â se comunice celor ├«nscri┼či.
 • cursan┼úii din modulele ├«n desf─â┼čurare care doresc s─â continue cursurile cu un alt modul trebuie s─â ÔÇô ┼či confirme participarea p├ón─â la data limit─â de ├«nscriere, altfel NU VOR FI CONSIDERA┼óI participan┼úi la urm─âtorul modul de curs.
 • ├«n cazul ├«n care cei care doresc s─â se ├«nscrie la cursuri de┼úin deja cuno┼čtin┼úe de limb─â, ace┼čtia trebuie s─â dea┬áun test de plasament┬á├«n urma c─âruia li se va stabili nivelul de cuno┼čtin┼úe de limb─â ┼či vor fi ├«ncadra┼úi ├«n grupele corespondente nivelului lor.┬áTestul de incadrare se poate da de luni p├ón─â vineri de la 10.00 la 17.00.
 • ├Än cazul ├«n care sunte┼úi ├«ncadrat la un anumit nivel, dar din diverse motive, considera┼úi c─â ar trebui s─â urma┼úi cursurile cu o alt─â grup─â, de un nivel diferit, v─â rug─âm s─â vorbi┼úi cu profesorul despre acest lucru, iar acesta va face demersurile necesare. ├Än taxa de curs este inclus un singur manual, de aceea dup─â mutarea dvs. ├«ntr-o grup─â diferit─â va trebui s─â ├«napoia┼úi manualul, iar dac─â a┼úi f─âcut deja noti┼úe pe el, va trebui s─â achita┼úi contravaloarea acestuia ├«n momentul ├«n care ve┼úi primi un alt manual corespunz─âtor noului nivel.
 • ┼×edin┼úele pierdute la cursurile ├«n grupe nu se recupereaz─â. ├Än cazul ├«n care nu veni┼úi la una dintre ┼čedin┼úe, aceasta se consider─â pierdut─â ┼či va trebui s─â recupera┼úi singur materia.

2. Taxa de curs

 • taxa de participare la curs┬áeste stabilit─â conform ofertei oficiale de cursuri┬á├«n func┼úie de tipul de curs ┼či ora de desf─â┼čurare a cursurilor:┬ácurs individual, tandem,┬á grup─â de dimineat─â (4 - 10 persoane) persoane sau grup─â de sear─â (6 - 12 persoane).
 • taxa de curs se poate achita in 2 rate.┬áPrima rat─â reprezent├ónd 50 % din valoarea cursului se achit─â ├«nainte de ├«nceperea acestuia, iar cea de-a 2 ÔÇôa rat─â ├«n cea de-a 3-a s─âpt─âm├ón─â de curs. ├Än cazul ├«n care ave┼úi ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri v─â rug─âm s─â veni┼úi la recep┼úie p├ón─â la ora 19.00.
 • taxa de participare nu se restituie odata cu confirmarea particip─ârii ┼či ├«nceperea cursului dec├ót ├«n cazuri de boal─â pe baza unei cereri ├«nso┼úite de adeverin┼ú─â medical─â.
 • reducerile se aplic─â numai pentru studen┼úi, pensionari sau la cel de-al 3-lea modul. Reducerile NU SE CUMULEAZ─é una cu alta.

3. Certificat de participare

 • dup─â absolvirea unui modul de curs,┬ála cerere, se elibereaz─â un certificat de participare.┬áAcesta va atesta num─ârul de ore ┼či nivelul cursului parcurs si perioada de desf─â┼čurarea acestuia. Certificatul se elibereaz─â numai la cerere.
 • certificatul nu se elibereaz─â dec├ót ├«n cazul ├«n care cursantul are o┬áprezen┼ú─â la cursuri de minim 70 %┬á┼či a ob┼úinut un rezultat de┬áminim 60 % la testul de final┬áde modul.

Alte observaţii

 • V─â rug─âm s─â ┼úine┼úi cont de faptul c─â atunci c├ónd v─â ├«nscrie┼úi la un curs ├«n grup─â, acesta se va derula┬á┼úin├ónd cont de preferin┼úele tuturor membrilor grupei respective,┬áde capacitatea fiec─âruia de a-┼či ├«nsu┼či cuno┼čtin┼úele predate de c─âtre profesor ┼či ├«n ritmul ├«ntregii grupe, nu doar a unui cursant.
 • Centrul Bridge Language Study House ├«┼či rezerv─â dreptul de a-┼či alege cursan┼úii ├«n grupe.┬áOrice participant care prin comportamentul s─âu va dauna bunului mers al cursului va fi dat afar─â din grup─â.
 • Centrul Bridge LSH ├«┼či rezerva dreptul de a schimba orarul zilelor de curs la continuarea modulului urmator ├«n func┼úie, bine├«n┼úeles, de disponibilitatea profesorului, a s─âlilor ┼či a disponibilit─â┼úilor cursan┼úilor.

Course Reviews

Still no reviews

Descriere curs

Acest curs de limba maghiar─â are o durat─â de 8 s─âpt─âm├óni cu 2 ┼čedin┼úe pe s─âpt─âm├ón─â de la 18.00 la 20.00.

Detalii curs

Costul particip─ârii la cursurile intensive de german─â ├«n grup─â este de 950 lei/ persoan─â ┼či include:

 • Testarea preliminar─â pentru ├«ncadrarea ├«n nivel
 • Suportul de curs (in original pentru majoritatea limbilor)
 • Materialele didactice auxiliare
 • Evaluarea progresului (la jum─âtatea modulului)
 • Test Final
 • Certificat de Participare (emis pentru 70% prezen┼úa la cursuri ┼či 60% la testul final).

Orarul ┼či num─ârul final de participan┼úi (minim 5 maxim 8) pentru fiecare grupe va putea fi confirmat ├«n ziua de vineri ├«nainte de ├«nceperea cursului. La fiecare modul (serie de cursuri) se formeaz─â grupe la mai multe nivele.

Consulta┼úi STRUCTURA CURSURILOR ┬ápe nivele de cuno┼čtin┼úe, iar dac─â ave┼úi nevoie de alte detalii despre cum se m─âsoar─â nivelele de cunoa┼čtere a unei limbi str─âine pute┼úi citi ┬áacest articol.

 

La participarea la mai multe module de cursuri consecutive oferim :

5 % reducere la cel de-al 2-lea modul dintr-o serie de 3 cursuri consecutive

10 % reducere la cel de-al 3-lea modul dintr-o serie de 3 cursuri consecutive

5 % lei reducere pentru studenţi*

Dac─â nu dori╚Ťi s─â participa╚Ťi la cursurile de grup, pute╚Ťi opta ╚Öi pentru medita╚Ťiile individuale de limba german─â. Vede╚Ťi toate cursurile de limba german─â disponibile ╚Öi perioadele de ├«nscriere.

Ofert─â supus─â unor┬á temeni ┼či condi┼úii.┬á Pentru mai multe detalii v─â rug─âm consulta┼úi Regulamentul Cursurilor.

Our Main Teachers

Any teachers for this course
Pret : 950 RON
Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi p─âstrate ╚Öi folosite ├«n vederea solu╚Ťion─ârii cererii tale. Vezi ╚Öi politica de confiden╚Ťialitate.

  Vreau s─â primesc nout─â╚Ťi ╚Öi oferte prin email

  Alte cursuri
  De pe blog